/Brasov/Scoala de dans

FitDance Brasov

Strada Zizinului 119c, Sc.A, Et.3, Brașov 500407, România

FitDance Brasov
Scoala de dans
5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJXX+QC Brașov, România
+40 724 233 722
fitdance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–22
Marți: Închis
Mirecuri: 17–22
Joi: Închis
Vineri: 18–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan gabor
Bogdan gabor2 ani în urmă
Locație minunata, se dansează, socializează, mereu înveți ceva nou!
Alexandru Stoica Andrei
Alexandru Stoica Andrei2 ani în urmă
Pretul si calitatea oamenilor de aici este mai mult de cat excelent.
Antrenorul Dan si-a dat silinta 100% sa ma invete, a avut rabdare si tot de la el am invatat dupa un an cum sa dansez la un alt nivel.
Acum daca ma duc intr-un club unde se pune bachata, salsa si multe alte dansuri, pot sa dansez si sa ma distrez la maxim.

Multumesc FitDance Romania - Brasov
Felicia Forte
Felicia Forte4 ani în urmă
Nu e numai o școală de dans, e un loc de socializare și armonie. Pentru mine este ca un microunivers unde toată lumea se simte bine, dansează, râde și leagă prietenii trainice. Recomand cu mare încredere!
Reea Ele
Reea Ele6 ani în urmă
Foarte fain totul! Sunt dansatoare la FitDance de atata timp, si niciodata nu am fost dezamagita de ceva. Antrenorul a stiut mereu cand sa avem momente serioase, de profesionalism, si cand sa glumeasca cu noi si sa ne faca dispozitia mai buna! A stiut sa ii faca pe cei mici sa fie atenti la orele lui, si sa le starneasca pofta de a dansa.
Veniti cu incredere! Nu o sa fiti dezamagiti
SweetCreature
SweetCreature6 ani în urmă
Pff..cu ce sa incep? Sunt inscrisa la dansuri de 2-3 ani si pot spune ca in fiecare saptamana astept ziua in care se tin cursurile de dans. Vin la sala intotdeauna cu cel mai mare drag posibil.
E locul unde am invatat sa dansez, obtinand rezultate chiar bune dupa parerea mea si tot la dansuri am intalnit cei mai seriosi, glumeti, de treaba, harnici si loiali oameni din lume.
Profesorul de dans are cel mai special mod de a preda. Stie mereu cand sa fie serios si pus pe treaba, dar si cand sa fie amuzant. Iar asta ne da o buna dispozitie mereu si multa energie.
Asa ca oricine ar dori sa vina, sa o faca cu mare placere. Nu va regreta💙😘
Adina breharu
Adina breharu6 ani în urmă
Acest club de dans este minunat! Incepand de la oameni pana la cursurile care sunt predate.Este activitatea ideala de a face sport,si a te dezvolta intr-un mod sanatos.Odata ce incepi sa faci primii pasi de cha-cha-cha sau vals...vazand atmosfera placuta in care dansezi ,poti spune ca devi ,,dependent" de dans. Cu alte cuvinte e sportul ideal nu numai pentru copii ci si pentru adulti! Recomand cu mare drag!!!
Ana maria
Ana maria6 ani în urmă
Oameni extraordinari, implicati, care predau cursurile de dans din placere si care la fiecare ora ne transmit o stare de bine si energie pozitiva. Acesti oameni frumosi nu ne invata doar figuri de dans ci ne fac sa simtim bucuria si satisfactia de a dansa diverse tipuri de dans. Au creat o comunitate frumoasa cu oameni deosebiti si ma bucur ca fac parte din ea. Recomand cu caldura aceasta scoala de dans tuturor celor care isi doresc sa experimenteze bucuria si satisfactia pe care ti-o poate oferi dansul.
Bogdan Batâr
Bogdan Batâr6 ani în urmă
La FitDance ai sansa sa lucrezi cu profesionisti in domeniu, care nu numai ca stiu cum sa te invete si sa iti doresti sa revii, insa stiu si cum sa creeze o comunitate de oameni uniti, cu care poti lega prietenii pe termen lung. Recomand cu incredere!
Locații recomandate