/Timis/Salon de infrumusetare

Frizerie Timisoara -Supertuns

Bulevardul Carol I 15, Timișoara 300425, România

Frizerie Timisoara -Supertuns
Salon de infrumusetare
4.8
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6V6+R4 Timișoara, România
+40 728 762 308
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Heart Thief
Heart Thief2 ani în urmă
Excelent! Tunsoare profesionala! Jos palaria pentru frizerul Miro, atent pana la ultimul fir de par! Felicitati, un frizer exceptional si o frizerie de nota 10.
Darius Rachis
Darius Rachis2 ani în urmă
Ca de fiecare dată, servicii și personal de nota 10.
Razvan-Mihai Sandu
Razvan-Mihai Sandu2 ani în urmă
Foarte proasta organizarea , fac programare pentru 2 persone una dupa alta , timp de 1 ora ar fi fost tunsul , din pacate am intarziat 13 min din cauza traficului, si aflu ca nu ma mai tunde , ca nu are timpul necesar , unul dintre colegi imi spune ca un tuns dureaza 25 min , la 2 perosoane erau 50 min , intrazierea era de 3-4 min , dar domna nu imi spune ca nu ma mai tunda , imi transmite un coleg ca nu o sa mai fiu tuns din cauza intarzierii si programarea se anuleaza , foarte urat pentru o frizerie “profesionala” fara indulgenta si intelegere !
Cristian Trabajko
Cristian Trabajko2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere Supertuns!

Din 2016 de când am descoperit această frizerie, aici merg la tuns mereu. Echipă tânără și dinamică, nu este cel mai ieftin tuns din oraș dar este decent ca și preț, calitatea este pe măsură, recomand produsele premium pe care le comercializează, cum ar fi:
ulei de barbă, ceară de păr, etc.
Fiecare frizor are o personalitate aparte, eu personal prefer să merg la Miro, gameri înrăiți amândoi, nu-i o lege anume, toți sunt foarte buni la ceea ce fac.

Atenție!
Aveți nevoie de programare dinainte datorită fluxului mare de clienți

Best in town!
Cosmin Cionvica
Cosmin Cionvica2 ani în urmă
Ce sa zic,ma tund la Supertuns de..pfff..peste 10 ani și pot spune sincer fără niciun fel de reținere ca băieții (și fetele😁) sunt superprofesioniști,atmosfera e superplacuta și serviciile sunt de supercalitate.
Ce sa mai...toate cu Super in fata👍👍👍
Recomand cu căldură!
Cosmin Marocico
Cosmin Marocico2 ani în urmă
Mă tund la Supertuns de aproape 14 ani și pot spune că nu am fost niciodată dezamăgit, localul este curat, totul este pus la punct și băieții sunt profesioniști dar cel mai important este că sunt și foarte de treabă, e o plăcere fiecare vizită. Recomand cu încredere!
Ovidiu Patrascu
Ovidiu Patrascu2 ani în urmă
O frizerie cu o echipa profi, oricine te tunde, pleci mulțumit. Sunt client de peste 10 ani și sigur o sa rămân 4 life. Recomand!
Bruno Mars
Bruno Mars2 ani în urmă
Ce sa zic angajati sunt super de treaba,
Dar daca patronul vede ca si-a luat o stea,cand te duci la tuns,iti cere socoteal,ce imi ceri scocoteala daca mie nu mi-a placut dc imi pui intrebari!?
Locații recomandate