/Timis/Salon de infrumusetare

Școala Evelyn

Strada Simion Bărnuțiu 81-83C, Timișoara, România

Școala Evelyn
Salon de infrumusetare
4.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q786+83 Timișoara, România
+40 745 610 300
evelyn-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olga Luna Exclusiv
Olga Luna Exclusiv2 ani în urmă
Dacă îți dorești să înveți de la cei mai buni atunci clar alegi Scoala Evelyn! O sa fiu veșnic recunoscătoare pentru tot ce am învățat într un timp foarte scurt, pentru toate secretele meseriei pe care am învățat-o, pe care nu le afli decât din experienta și priceperea formatorului dacă o are, mulțumesc și pentru felul cum am fost tratată la cursuri dar și după, mulțumesc și pentru toate oportunitățile de a creste pe plan profesional pe care mi le-a oferit Scoala Evelyn! Mulțumesc Evelyn 🙏You are the best!!
Diana Deo
Diana Deo2 ani în urmă
Te pupam si multumim pt tot ceea ce ne inveti🥰🥰🥰!Te dedici in tot ceea ce faci si nu avem decat de invatat multe de la tine! Eu iti multumesc ca ajuti la formarea mea!🤗Te imbratisez!
Viviana maynard
Viviana maynard4 ani în urmă
Cursurile sunt absolut imepecabil predate, toata lumea este plina de binevointa si asta face invatatul o joaca! Preturile sunt accesibile iar cel mai important lucru este ca diplomele pot fii folosite in toata Europa! Recomend din totata inima!
Cristina Ela
Cristina Ela4 ani în urmă
Am mers cu drag la fiecare ora de curs. Atmosfera de invatare si exersare este una foarte placuta. Recomand cu incredere tuturor celor ce vor sa obtina o diploma recunoscuta in toata Europa.
Partenie Rosca
Partenie Rosca4 ani în urmă
Cursurile de la scoala evelyn sunt foarte bine organizate si conduse de personal cu multa experienta.Este minunat ce se intampla acolo, si realizezi la finalul acestora ca te-ai ales cu multe invataminte, si o experienta viitoare extraordinara.Mult succes cursantilor si sunt sigur ca vor avea ce invata.
Brianna Bia
Brianna Bia4 ani în urmă
Am avut ocazia si placerea de a o cunoaste si de a invata de la o femeie deosebita ca si Evelyn ! Totul la superlativ! Un loc minunat plin de oameni minunati ! Si tot aici este locul unde am gasit caldură si profesionalism si mi-am indeplinit unul dintre vise. O recomand pe Evelyn cu cel mai mare drag si sinceritate ! Cu siguranta voi reveni si pentru alte cursuri pe viitor !
Kokos Transilvania
Kokos Transilvania2 ani în urmă
Profesionalism , simplitate și creativitate!
Am fost îndrumați de niște profesioniști adevărați, care nu ezită să ajute chiar și după ce cursurile au luat sfârșit! Recomand cu toată încrederea Școala Evelyn Cursuri acreditate !
Olivia Takacs
Olivia Takacs2 ani în urmă
Am avut numai experiențe nasoale cu această școală de meserii. Am mers două luni la curs de coafor după care ni s-a spus că avem o lună "vacanță" iar de atunci au trecut 5 luni și nimic....Vi se pare normal? Plus că nu au toate resursele necesare pentru a face treabă ca lumea. Per total nici o steluță nu merita!
Locații recomandate