/Timis/Salon de infrumusetare

Perfect Nails

Timișoara, România

Perfect Nails
Salon de infrumusetare
3.1
43 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+MC Timișoara, România
+40 728 500 555
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Dana280 zile în urmă
Manichiura cu gel facuta de Felicia a rezistat 3 zile, dupa care a inceput sa se desprinda de pe unghii, rand pe rand.
Georgi Stefi
Georgi Stefi2 ani în urmă
Am căpătat o ciuperca foarte frumoasa de la voi. Mersi frumos 😊
Xaelae
Xaelae2 ani în urmă
Manichiurista a venit cu nervi, a întârziat, s-a grabit, m-a bruscat, mi-a si tras de degete, mi-a făcut o unghie strâmbă iar apoi a refuzat sa o îndrepte iar apoi a dar vina pe mine ca aparent din cauza mea a ieșit strâmbă. La telefon prețul a fost 170 de lei dar in realitate mi s-a cerut 190 de lei pentru aceleași unghii discutate, fără modele sau ceva in plus. Dânsa a lucrat foarte prost si dezordonat, a răsturnat gelul de pe unghii pe masa, din nou fiind tot vina mea. Nu recomand deloc. Asta nu a fost deloc ce am cerut, astea nu par a fi stiletto.
Lavinia Chiran
Lavinia Chiran2 ani în urmă
Preturi foarte mari pentru servicii extrem de proaste.Dupa 3 sedinte de manichiura semi am ramas cu niste unghii extrem de fragile pe care nu se mai poate aplica nimic in momentul de fata.
Instrumentele nu sunt STERILIZATE dupa fiecare client,doar dezinfectate!!!
Pedichiura m-a lasat cu o rana profunda la nivelul degetului,domnisoara chinuindu-se minute in sir sa opreasca sangerarea cu ajutorul apei oxigenate.
Paula Andrianu
Paula Andrianu2 ani în urmă
Super dezamăgită! Pe lângă faptul ca preturile nu sunt deloc mici, calitatea este cea mai proastă. În poza e manichiura semipermanenta dupa doar 24 de ora. Asa ceva nu e normal!
Roxana Orasteanu
Roxana Orasteanu2 ani în urmă
Groaznic! Nu recomand deloc serviciile lor. În primul rând a durat o oră 45 de minute pt o manichiură cu gel. Când am cerut să văd paleta de culori pentru a alege am rămas șocată să aflu că defapt nu au paletă. S-a pus să îmi deschidă toate sticluțele ca să imi arate culorile pe care le au. La final stratul de gel a fost mult prea mult, arăta foarte urât și gros. Când am dat gelul jos am constat că am făcut o bacterie între stratul de gel și unghie. Precizez că trecuseră 17 zile, nici măcar nu am așteptat 3 săptămâni. Nu recomand nimănui, iar preturile sunt exorbitante. Am plătit 105 lei pt o muncă de 2 bani.
Milos Cristina
Milos Cristina2 ani în urmă
Mi-a placut foarte mult.Manichiura si pedichiura cu gel foarte bine realizata.Cam scump dar merita!
Bianca sava
Bianca sava2 ani în urmă
Sunt incalificabili... incepand de la receptie, servicii de foarte proasta calitate( am plecat cu unghiile distruse de-acolo) la preturile care nu corespund cu realitatea. "Perfect nails" 🙄 in alta parte...
Lavy L
Lavy L2 ani în urmă
"Dacă mai atingi îți las unghia asa" replica data de domnisoara după ce am atins cu unghia din greșeală. Extrem de nepotiticoasa și acră.
Locații recomandate