/Timis/Salon de infrumusetare

Hair District by Samy Dragomir

Bulevardul Take Ionescu 15, Timișoara, România

Hair District by Samy Dragomir
Salon de infrumusetare
4.8
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65M+FW Timișoara, România
+40 726 470 478
hairdistrict.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Hair District by Samy Dragomir
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nona Curici
Nona Curici298 zile în urmă
Wow,wow,wow!Cat ma bucur ca parul meu a facut cunostinta cu Samy,nu pot descrie in cuvinte ce inseamna Samy pentru parul oricarei femei!Un profesionist desavarsit!Multumesc!
Iuliana Cornean (LiberDay)
Iuliana Cornean (LiberDay)359 zile în urmă
Servicii de cea mai buna calitate, profesionalism și rezultate WOW! Samy si Maria sunt cei mai buni în tot ceea ce fac!!!
Adriana Romina
Adriana Romina1 an în urmă
Multumesc mult, Samy! Super faina echipa si super faina experienta!
Dani Iacob
Dani Iacob2 ani în urmă
Foarte scump !!!
Am fost încasat cu 90 Lei pentru o tunsoare păr scurt, plus o spălare de păr suplimentară, tunsul a ieșit oarecum bine, în schimb am primt o ora de discuții arogante, tunde doar cum dorește și nu ține cont de dorințele clientului...bonul fiscal primit era cu +20 de minute scos mai devreme, cel mai probabil pentru altcineva...
Laura Bojincă-Moisei
Laura Bojincă-Moisei3 ani în urmă
Extrem de multumita! Am fost pentru prima data la o tunsoare aici, din dorinta de a-mi pune in valoare parul wavy-ondulat. Samy mi-a inteles perfect tipul de par si a gandit o tunsoare personalizata tinand cont de dorintele
mele (fara filare), iar rezultatul e wow! Dupa o simpla tunsoare, parul meu arata mult mai ondulat, se aseaza bine si are mai mult volum. Recomand pentru fetele cu par cret!
Alexandru Dobrin
Alexandru Dobrin3 ani în urmă
Ce usor este sa faci o recenzie buna daca si serviciile sunt pe masura, pot doar sa multumesc pentru ziua cand l-am cunoscut pe Sami si i-am oferit increderea mea, un prieten fara pereche si un stilist desavarsit. Revin cu mare mare MARE drag de fiecare data cand sunt in Timisoara si am chef de vorba faina si de o noua super frizura! Alexutz Approved!
Ovidiu Bădina
Ovidiu Bădina3 ani în urmă
Întotdeauna bine dispus și bine intenționat, într-o atmosferă corectă, curățenie exemplară și respect față de clienți. Cam așa arată tabloul salonului "păstorit" de Samy. Și, că un fapt divers, am întâlnit aici, numai oameni frumoși în ambele "tabere" (furnizor și client)!
Reimund Schild-Kirer
Reimund Schild-Kirer2 ani în urmă
Profesionalism desăvârşit acompaniat de un sens al creației ireal, fiecare om, bărbat sau femeie, pleacă din salon cu look-ul care îl avantajează cel mai mult.

Recomand să intrați fără un sens clar legat de ceea ce doriți şi să ascultați sugestiile unuia dintre cei mai buni stilişti din Romãnia, Master Sami Dragomir.
Locații recomandate