/Timis/Salon de infrumusetare

Creativo

str Demetriade, nr 1, Iulius Mall, Etaj 1, Timișoara, România

Creativo
Salon de infrumusetare
4
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+98 Timișoara, România
+40 356 460 866
saloncreativo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Florin nicolae Calitu
Florin nicolae Calitu2 ani în urmă
No comment...ai par în cap ,esti si tu frumos,tot frumos ramaii ! tot respectu pentru angajati,va multumesc frumos pentru tratamentul oferit ! Care sunteti suparati pe viata...aici nu-i de voi !
Catykat
Catykat2 ani în urmă
Emi lăsate omule de tuns ca ești praf, mi ai făcut ceea mai proasta freza din viata mea, am dat 55 Ron pentru ceea mai proasta freza din viata mea,frizerul se plângea ca primește doar 30%,ce ii puteai spune ,barba cică 20 de Ron ,nici nu aveam barba ,înainte era ok ,acum super scump și ceea mai proasta calitate ,la 75 de Ron am o freza de groaza ,mi se vede capul pătrat, desigur ca nu va pasa de ceea ce scriu
Iulia Chihaia
Iulia Chihaia2 ani în urmă
Cum puteti avea astfel de angajate??? O aglomerare de incompetente?! Sa ceri preturi exagerate pe un coafat in bataie de joc de 15 minute?? Stimabila doamna blonda, ca nu am retinut numele, nu stie pe ce lume e, habar nu are nici cele mai mici reguli de coafat, mi-a prins parul cu un elastic, apoi mi-a impletit o suvita in fata, intr-o mare graba de 10 15 minute, ca avea alta programare importanta peste a mea, si in final mi-a cerut 215 lei, sa va fie rusine de calitatea serviciilor voastre versus pret!! Nu recomand nimanui acest salon, mai ales daca aveti vreun eveniment important, ca sa nu plecati plangand de acolo!!! Rusine sa va fie!
Nesici Sanela
Nesici Sanela2 ani în urmă
Nu am ajuns la salon inca, dar sunasem pentru o programare, iar doamna cu care am vorbit la telefon, a fost foarte amabila.
Doriana Andreea
Doriana Andreea4 ani în urmă
Rusine !!!! coafura de 30 de minute cu tot cu spalat pe par cret, des si lung ... si pret mai mare pe aceeasi freza pe care am cerut-o si cu aproximativ doua saptamani in urma ... citez: "pentru ca e week-end". am cerut un simplu intins la perie...cu bucle la varfuri ... am aratat si poza cu mine coafata cu peria si bucle ... ca sa se inteleaga exact ceea ce vreau ... dar probabil erau prea grabite fetele sau nepricepute, ca sa incerce macar sa faca ceva simplu si dragut, sa plece clienta multumita cu o freza pe care ei au taxat-o ca fiind de ocazie...la suprapret fata de o zi normala...in care am cerut tot intins la perie...
Cuciula Ovidiu
Cuciula Ovidiu5 ani în urmă
Din pacate după o impresie plăcută a locului drăguț amenajat, am facut o programare pentru un tuns si o barbă, am fost programat la 20:30, m-am intors la 20:20 si am asteptat pana la 20:30 când urma să intru la tuns... dar sa vezi surpriza mare... frizerul a plecat...(nu era o problemă dacă avea client pe scaun și nu terminase tunsul dar sa pleci stiind ca ai programare din punctul meu de vedere este nesimtire)am cerut fetei de la receptie sa imi anuleze programarea și am plecat. Astfel cu indulgență ofer 2 stele pentru gustul cu care a fost amenajat spațiul, dar pentru calitatea personalului... as vota cu un mare minus. Regret recenzia negativă și daca voi mai ajunge din greșeală aici si lucrurile vor fi altfel, cu drag o voi modifica.
Paul Bordea
Paul Bordea2 ani în urmă
Postez eu pentru prietena mea!
Parul meu era saten si am vrut sa-mi fac o culoare mai deschisa.
Am fost abordata de o doamna cu,care am stabilit culoarea dorita. Am mentionat de la începutul discuție ca nu doresc sa ma vopsesc decât dacă exista șanse reala sa ajungem la culoarea dorita la finalul procedeului. Doamna a fost foarte degajata si m-a asigurat ca o sa iasă culoarea dorita . După care am stabilit ora și prețul.

Am revenit la salon la ora 14:00 după cum stabilisem .

Si doamna a început sa vopsească parul .Dupa ce a aplicat vopseaua doamna a inceput sa devina cam nesigura,m-a avertizat de eventualele pericole : degradarea sau ruperea parului și ca ar mai trebui încă o ședință pentru a ieși culoarea dorita .(Deși eu menționate înainte de aplicarea vopselei pentru a 2 a oara ca nu vreau sa efectuez procedura decât în condițiile în care ar fii ajuns la rezultatul dorit de mine )

Am așteptat perioada de fixare a vopselei pe par( o ora),după care dansa a mai sugerat sa mai stau ceva timp,pentru ca nu se deschisese suficient .

Dupa spălarea parului am rămas îngrozită cand am văzut ca aveam 3 culori in par,nu una ! O culoare de un blond pui la radacina si care da spre portocaliu in continuarea parului,iar la varfuri o culoare mai cenușie.Tin sa menționez ca nu m-am vopsit parul timp de 2 ani doar pentru a reuși sa îl aduc la culoarea dorita și sa fie și sănătos.

Dupa socul care l-am avut i-am cerut explicații doamnei care mi-a spus in felul următor: " Nu am ce sa fac, asta e . Eu am vrut sa te fac dar parul tău e de vina . Nu sunt robot sa știu exact cum iese " ( consider ca sunt niște informati cruciale care trebuia sa îmi fie transmise de la început)Ar fi fost de înțeles daca s-ar fi apropiat de rezultat . Dar parul meu a fost cobaiul doamnei ! Si prietenul meu a venit sa ceara explicați dar fără nici un rezultat, Doamna folosit în continuare raspunsur exchivante fara sa isi asume greșeala.
Nu am mai spus nimic,nu aveam cu cine sa ne înțelegem, am plătit și am plecat.
Indiferent câte detalii i-am dat doamnei care se numește experta ,la final am ieșit cu parul conform aptitudinilor pe care le-a avut dansa.
Fără Nume
Fără Nume2 ani în urmă
Curățenie exemplară, colectiv extraordinar. Fără programare, pur și simplu, doar cu un gram de noroc și mâinile de aur ale Mădălinei, un înger blond, coafura mea strălucește de prospețime. Mulțumesc mult. Recomand cu drag acest salon.
Tot fără programare și de data aceasta, tuns și coafat impecabil. Felicitări delicatei doamne cu mâini iscusite ( clienta foarte mulțumită) . Recomand încă o dată cu plăcere acest salon!!!
Locații recomandate