/Suceava/Salon de infrumusetare

Sephora

Calea Unirii 22 Iulius Mall Suceava GROUND FLOOR, 720018, România

Sephora
Salon de infrumusetare
4.2
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M778+XM Suceava, România
+40 330 880 001
sephora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Anca Maierean
Anca Maierean2 ani în urmă
Recomand din toata inima sa faci o vizita in Sephora! Sigur iti vei schimba starea de spirit, doar dupa o simpla vizita!
Pe mine personal, Cristina, domnisoara care lucreaza in Sephora, m-a ajutat sa imi schimb fondul de ten, dupa lungi cautari si testand diverse branduri. Mi-a ales perfect nuanta, textura pt piele, mi se potriveste perfect!!! Apreciez mostrele pe care le primesc la fiecare achizitie de produse!
Profesionalism, produse originale!!!
Cosmina
Cosmina2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna! Nota 10!
Katya Cristina
Katya Cristina4 ani în urmă
Produse de calitate dar foarte scumpe. In priviinta mostrelor sunt cam zgarciti. Atentie la ambalajul produselor (ma refer la parfumuri). Am cumparat un parfum Lancome care se cunostea ca nu era bine sigilat. Ce pacat ca am vazut asta can am ajuns acasa. Parfumul nu Rezista in ciuda recenziilor positive.
Oana Nicoleta
Oana Nicoleta4 ani în urmă
Produse de make up, parfumuri, și produse de îngrijire a pielii de la diferite firme și branduri renumite pentru doamne și domnișoare, un loc deosebit pt femeia care se respecta și dorește ceva de calitate. Per total o experienta plăcută la vizita magazinului.
Daniela Horga
Daniela Horga4 ani în urmă
Personal arogant ,vor aa vanda doar ce au ele
probabil in plan ,parfumurile nu sunt toate originale ,testere nu dau ,
preturi mai mari ca in strainatate ,promotiile nu le
respecta ,ba ca a trecut termenul ,,ba ca nu au pe sistem ce ai tu pe card si pe sms ,ba ca daca nu este persoana posesiare de card ,nu ti face reducere ,niste fete machiate si atat
Nu recomand punctul
din Suceava ,
Maria Botusan
Maria Botusan5 ani în urmă
Am cumparat un parfum Chanel no. 5. Nu prea bate cu originalul si mirosul nu persista mai mult de 5 minute. E suspect. Pare a fi un fals. Asa ca aveti grija pe ce va dati banii.
Catalin Bejenari
Catalin Bejenari5 ani în urmă
Preturi cam mari, am cumparat un parfum de 50ml cu 270 de lei pe cand online acelasi produs la cantitate dubla ii undeva la 230-260 de lei.
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar6 ani în urmă
La preturile pe care le au ar trebui sa fie parfumuri de calitate, dar oridecateori am cumparat din Sephora am ramas dezamagit. Nu primesti ceea ce platesti. Am comparat acelasi parfum cumparat din Sephora cu unul cumparat dintr-un duty free si nu se compara. Nu persista mai mult de cateva minute si unele nici nu au mirosul de parfum care original.
Locații recomandate