/Sibiu/Salon de infrumusetare

Salon Shining Body Sibiu

Strada Justiţiei nr 11, Sibiu 550004, România

Salon Shining Body Sibiu
Salon de infrumusetare
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QW+2M Sibiu, România
+40 740 500 527
shiningbody.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Farcasiu Anda
Farcasiu Anda2 ani în urmă
Indiferent cum ajung la Shining Body, eu când plec de aici, plec fericită! 🥰

Atmosfera e minunată, personalul top și procedurile sunt foarte eficiente.
Pe lângă epilarea cu laser, ca proceduri de remodelare corporală îmi e greu să aleg ce-mi place mai mult, așa că o să continui să le alternez.
Am încercat Eximia (e the best, cu rezultat imediat), vacuum, vibromatique, electrostimulare, care se poate combina cu termocuverta (un 2în1 de tonifiere/fermitate și slabire/detoxifiere) și presoterapia - funcționează foarte bine pentru persoanele care petrec mult timp la birou.

Mi-a plăcut că au diversitate, nu știam exact ce mi se potrivește cel mai bine, dar ei oferă oricum și consultanță fiecărui client.

Recomand cu mare drag!
Georgiana Nada
Georgiana Nada2 ani în urmă
Traind intr-o societate pe repede inainte, nu reusesc sa fac prea des lucruri pentru mine, insa mersul la salonul Shining Body e un capriciu care merita! Epilarea cu laser - best thing i did for myself recently! Si cred ca loc mai bun ca Shining Body n-as fi gasit pentru acest serviciu. Fetele de la salon sunt foarte de ajutor, amabile, joviale si completeaza perfect atmosfera cozy. Atentia la detalii conteaza mult pentru mine, iar la acest salon am regasit asta din plin! Sa o tineti tot asa si ne revedem curand :)
Maria Cismaru
Maria Cismaru2 ani în urmă
Servicii profesionale, personal foarte amabil și bine pregătit, completate perfect de atmosfera calda și primitoare a salonului. Locația centrala îl face ușor de accesat. Sunt foarte mulțumită de rezultatele procedurilor pe care le-am făcut la Shining Body și o sa revin cu încredere și plăcere.
Cosmina Nicoleta Sandu
Cosmina Nicoleta Sandu2 ani în urmă
O super echipa care tratează clienții cu foarte mult profesionalism. La Shining Body vibe-ul este minunat, te simți ca acasă motiv pentru care de fiecare data revin cu drag și întotdeauna plec cu o stare de bine de la ei.
Thank you for everything!! 🤗
Simo Visa
Simo Visa2 ani în urmă
Fie ca alegi un tratament facial sau o epilare definitiva, corpul tau se va simti rasfatat si relaxat, profesionalism, aparatura si produse de calitate, multumesc Shining Body pentru experienta de care am avut parte, voi reveni intodeauna cu mult drag si recomand tuturor cu incredere,
Simona
Roxana Trache
Roxana Trache2 ani în urmă
Aici găsești totul la superlativ. Ajungi încântată de tot ce înseamnă echipa Shining Body, de la calitatea procedurilor pana la personalul minunat și pleci extaziat și nerăbdător pana la următoarea programare! Keep up The great work, beautys!🤍
Gliga Magdalena
Gliga Magdalena2 ani în urmă
Super servicii! Multumesc mult ptr ajutor. Sunt respectate programarile, intimitatea clientelor si totul merge ca pe roate!
Recomand echipa Shining Body!!
Gabriela Donose
Gabriela Donose2 ani în urmă
Servicii de foarte buna calitate, personalul extrem de amabil. Recomand epilarea cu laser, tratamentele faciale si remodelarea corporala (in special Eximia - pentru rezultate vizibile extrem de rapid).
Locații recomandate