/Sibiu/Salon de infrumusetare

EC Beauty Center Sibiu

Strada Strungului nr 12, Sibiu 550234, România

EC Beauty Center Sibiu
Salon de infrumusetare
4.9
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5X9+W7 Sibiu, România
+40 770 845 120
ecbeautycenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps EC Beauty Center Sibiu
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana
Diana2 ani în urmă
Am folosit serviciile acestui salon, mai exact 9 sedinte de epilare definitiva si 2 tratamente faciale. In cele 9 sedinte, eficienta a fost de 40%, cu indulgenta zic asta. Am fost la Andreea vreo 5 sedinte pana m-am prins ca mai este o tipa (Alexandra) si am cerut sa merg la ea incepand cu a 6-a sedinta. Alexandra chiar stie ce face si chiar simti, spre deosebire de Andreea care in 5 min scapa de tine si nici nu te face sa te simti safe ca stie ce face acolo. Am inceput epilarea din iarna, m-am tinut de program calumea pt ca voiam sa ma bucur de ea in vara, ce sa vezi, dupa 9 sedinte am renuntat(desi mai aveam o sedinta platita si la Alexandra mai vedeai cate un progres) pt ca efectiv nici macar drumul pana la salon nu merita, nu mai zic de toti banii efectiv aruncati pe geam. Mi-am anulat sedinta cu nr 10 si mi-au dat mesaj daca vreau sa ma reprogrameze, la care eu le-am raspuns: "nu, nu mai doresc sa vin deoarece nu vad nici un progress si sunt complet dezamagita de timpul si banii investiti" si nu am primit nimic inapoi. Saptamana urmatoare ce sa vezi? Ma suna din nou daca vreau sa ma reprogramez. Observ toate recenziile cu nota mare si de aceea am scris tot textul acesta, mie nici scuze nu mi-au spus, nici vorba sa imi recuperez banii :(. Sunt total dezamagita de servicii si de atitudinea lor!!!
Alexa Maria
Alexa Maria2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de rezultatele după ședința de tratament facial. Tenul se simte hidratat, arata mult mai luminos și nu mai este încărcat. Cu siguranță voi reveni!
Mihaela Suman
Mihaela Suman2 ani în urmă
Recomand, servicii de calitate si personalul dragut si amabil.
Am fost incantata de fiecare sedinta de infrumusetare
Ramona Izabela
Ramona Izabela2 ani în urmă
Am beneficiat la EC Beauty Center de servicii deosebite, atitudine profesionista si extrem de amabila. Asteptarile mi-au fost depasite. Atmosfera este una tare placuta si intr-adevar vizita la salon te face sa te simti revigorata. Recomand 100% .
Ligia Zamfi
Ligia Zamfi2 ani în urmă
Profesionalism și promptitudine sunt primele doua calități ale EC Beauty Center, restul calităților le veți descoperi de cum ați pus piciorul în pragul salonului! Personal calificat, amabil și servicii ireproșabile! Sa ne bucuri mulți ani EC Beauty Center!
Arta Masajului
Arta Masajului2 ani în urmă
Recomand cu drag, fetele sunt dedicate și profi! Am avut rezultate foarte bune la epilarea definitiva. Am avut parte de un tratament facial regesc. Mulțumesc!
Crina Diaconu
Crina Diaconu2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Profesionalismul si seriozitatea vă definesc!Un loc primitor si cochet! Echipamente foarte performante , după prima ședința de epilare cu laser am văzut rezultate .
Andreea Necsa
Andreea Necsa2 ani în urmă
Super mulțumită de toate serviciile acestui salon. 🤗
Încă de la prima ședință cu laser pentru epilarea definitiva am avut rezultate.
Recomand!❤
Locații recomandate