/Prahova/Salon de infrumusetare

Studio Harry

Etaj 1, Strada Tache Ionescu 1, Ploiești 100022, România

Studio Harry
Salon de infrumusetare
4.2
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RF+2C Ploiești, România
+40 729 996 844
studioharry.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: 8–12
Scrie o recenzie
Maria Pavelescu
Maria Pavelescu3 ani în urmă
Atmosfera foarte plăcută , dau 4stele doar pt pret care este exagerat de mare comparativ cu ale saloane similare. BEBE , coloristul lor este fantastic , nota 10000 !
Carmen Nicoleta
Carmen Nicoleta4 ani în urmă
Total încântată de experiența de spălat + masaj capilar (nu am reținut numele doamnei), coafură by Bebe 😍, și machiaj by Corina! Mulțumesc!
Daniela Pana
Daniela Pana4 ani în urmă
Un studio unde ma duc cu cea mai mare incredere.personal pregatit,😍😍😍😘😘😘
Lari M
Lari M5 ani în urmă
Am fost impreuna cu sora si mama mea pentru coafura+machiaj. Echipa ne-a primit calduros desi intarziasem putin si s-au comportat exceptional si profesionist. Coafurile au iesit foarte frumoase, recomand cu incredere pe dna Gratiela Mircescu si toata echipa de la tuns/coafura.
Ceea ce m-a dezamagit a fost machiajul , nu cunosc numele doamnei ce ne-a machiat dar acel machiaj a rezistat cateva ore pe fetele noastre, dupa aplicarea genelor am realizat ca mi se adunase lipiciul pe pleoape si se vedea urat,eu nefiind data cu tus pentru a-l acoperi, am fost data cu un fond de ten Vichy pe care il am si acasa, fara folosirea unei pudre,blush sau iluminator ceea ce m-a facut sa ajung acasa si sa retusez machiajul. Am platit pe acest machiaj+gene suma de 170 Ron, ceea ce mie mi s-a parut exagerat pentru ceea ce am primit, iar rezultatul nu a fost un machiaj profesionist, avand in vedere ca un machiaj bine executat cu produse profesioniste ar fi trebuit sa reziste pana la terminarea evenimentului din seara respectiva.
Elena Roxana Ciresnea
Elena Roxana Ciresnea5 ani în urmă
Recoman cu caldura! Sunt numai profesionisti şi m am simtit ca acasa! Folosesc produse profesionale . Daca la recenzii erau mai multe "stelute" le foloseam fără nicio ezitare.
Deşi pe web mai apare o alta postare pe numele meu, precizez ca nu mi-o asum, intrucat mi-a fost sparta adresa de e-mail. Cer scuze personalului minunat al salonului.
Adriana Paun
Adriana Paun5 ani în urmă
Un salon foarte modest, iti dai seama inca de la inceput cand suni la receptie, raspunde la tel cine "apuca", daca doresti sa te programezi suni pana cand se nimereste la serviciu pers respectiva.serviciile nu sunt dintre cele mai bune, preturi mari pentru ce pot oferi.
Nu recomand
Maddie Maddie
Maddie Maddie5 ani în urmă
Sistem de programari foarte ineficient!
" Pachet pentru Banchet" ,care a rezultat intr-un machiaj aproape inexistent si bucle ce nu au rezistat pana la eveniment.Foarte dezamagita!
Nu recomand acest salon!
Dumitru Carstea
Dumitru Carstea5 ani în urmă
O oaza de liniste si frumusete permanent intretinuta de un personal agreabil si bine pregatit!
Locații recomandate