/Prahova/Salon de infrumusetare

MERAKI - Salon (Makeup,Beauty,Lashes)

Strada Ștefan Greceanu, Ploiești 100166, România

MERAKI - Salon (Makeup,Beauty,Lashes)
Salon de infrumusetare
4.8
147 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W2VG+3V Ploiești, România
+40 754 228 228
meraki.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana Ploiesti291 zile în urmă
Am avut o experiența foarte plăcută la acest salon.Fata care s-a ocupat de mine este super profesionista.
Anda Angheloiu
Anda Angheloiu2 ani în urmă
Am fost in Luna marie, a anului curent, pentru balayage, pe par natural, dupa o saptamana parul arata groaznic, ars si foarte deteriorat, am trimis poze persoanei ce se ocupa cu instagramul, am revenit la salon pentru o noua nuantare, insa rezultatul a fost acelasi, mentionez ca procedura plus produsele cumparate m-au facut sa cheltui 1000 de lei in 2 saptamani( imi pare rau ca nu am pastrat bonurile pentru a nu crede cineva ca este o minciuna) pentru a avea un dezastru de par.
Este dezamagitor, au reclama degeaba, nu as recomanda nimanui acest salon, am tras foarte mult pentru ca parul meu sa arate cat de cat sanatos, tratamente si alte produse care nu costa tocmai putin.
Si in plus de asta, Tibi sau cum il cheama pe hairdresser, mi-a gresit culoarea la a doua nuantare, la final spunandu-mi doamna creata de la casa, ca trebuie sa platesc caci eu nu am spus clar ce doresc, aratandu-i poza, atunci cabd m-a pus pe scaun.
Jalnic!
A da, si muzica, si tot talambaul de acolo, se posteaza pe instagram ca sa atarga clientii, ca vezi domn'le ce binedispusi suntem noi, iar dupa ceva timp sa fii dezamagit de
Serviile pentru care ai apleat cu incredere si de "calitate".
Prea multa reclama degeaba!
Roxana Niculae
Roxana Niculae2 ani în urmă
Este a 3-a oară când vin din București special pentru serviciile de vopsit și coafat de la MERAKI Ploiesti. Am fost mereu mulțumită de rezultat, iar raportul calitate- preț este fantastic. O recomand pe ANDREEA cu tot sufletul. Nota 10 pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate și profesionalism. 🤩
Alexandra Chivu
Alexandra Chivu2 ani în urmă
Am si eu o experiență mai puțin plăcută cu acest salon. Am fost in februarie pentru un balayage si am specificat clar ca nu vreau blond pentru ca am zis, citez, "se intretine greu", voiam ceva ciocolatiu, sun-kissed. La final m am trezit, ghiciti... blonda, aproape galben-pui. Mi s a parut un pic amuzant, n am facut tam-tam ca deja ma țineau de la ora 14:00 si era aproape ora 20:00 si trebuia sa ajung undeva. Nu am stat sa inspectez prea mult ce mi au facut, dar am ajuns acasa si am observat ca vopseaua nu a fost distribuita uniform, in fata culoarea era mai inchisa(galben) in spate mai deschisa (aproape alb) (a inceput sa aplice decolorantul din spate inspre fata, si poate d aia in spate era aproape alb dar nu mi se pare o scuza, putea sa vina sa o ajute cineva). Pe langa asta, in unele zone, trecerea de la culoarea mea naturala la decolorarea facuta este brusca, adica nu e niciun fade, se vede destul de urat fata de balayage ul afisat pe pagina de instagram. Si o alta chestie care m a deranjat a fost cum mi a descurcat doamna mai creata parul... a fost oribil! Cand i am atras atentia sa pieptene mai incet mi a raspuns ca "lasa ca te tunzi dupa" si cand i am zis ca m am tuns azi n a mai spus nimic. Mi a stat inima in loc cand am vazut cat par scotea din perie. Acum dupa aproape 10 luni ma chinui cu o gramada tratamente sa mi se indeseasca parul si sa nu se mai rupa. Incerc sa l fac sa creasca mai repede ca sa pot sa tund tot "balayage ul" asta. A fost prima si ultima mea vopsire/decolorare, raman la parul meu natural. N am vrut sa scriu aceasta recenzie pentru ca prin februarie nu prea erau recenzii proaste si am zis sa nu fiu eu prima, dar vad ca acum mai sunt altele care au patit ca mine, din pacate.
Iuliana Barbu
Iuliana Barbu2 ani în urmă
Superrr!! Un loc minunat!! Produse profesionale, personal senzațional de drăguț!! Cafeaua cu caramel este supperrr bună!! Sunt extrem de mulțumită de felul în care am fost tratată și de schimbarea făcută!!
Evelina Barbu
Evelina Barbu2 ani în urmă
Servicii exceptionale si atmosfera de nota 10.
A fost prima oara cand mi-am decoloarat parul natural si am fost placut surprinsa de rezultat. Parul nu este ars iar dupa 2 luni de la vopsit culoarea nu s-a modificat deloc.
Amine Rukiye
Amine Rukiye2 ani în urmă
Cum mi-am făcut ziua mult mai frumoasa? Am făcut o vizita fetelor de la Meraki. Cu profesionalismul lor dar și cu buna dispozitie cu care m-au întâmpinat mereu, m-au cucerit. Am devenit clienta fidela și revin cu drag de fiecare data. Recomand cu mare încredere tuturor celor care caută o schimbare.
Elena Carbunaru
Elena Carbunaru2 ani în urmă
Servicii calitative si personal calificat,dispus sa te consilieze si sa-ti ofere cele mai noi informatii si recomandari din domeniu.Raportul pret-calitate este excelent.
Foarte multumita de serviciile lor, ii recomand cu drag!
AnaMaria Prodan
AnaMaria Prodan2 ani în urmă
La Meraki am intalnit persoane profi, un mod de lucru curat, produse de calitate si supeer atmosfera, personal amabil cu care poti vorbi incontinuu (nici nu am stiut cand a trecut timpul). 😁
Locații recomandate