/Prahova/Salon de infrumusetare

Neo Bluette

Strada Elena Doamna 4, Ploiești 100003, România

Neo Bluette
Salon de infrumusetare
4.4
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2V8+8F Ploiești, România
+40 244 512 538
bluettesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodolit unic
Teodolit unic2 ani în urmă
O experienta foarte plăcută, personal pregătit și amabil, atmosfera calda și servicii de foarte mare calitate, recomand cu încredere!
Ionela ramona vlad
Ionela ramona vlad2 ani în urmă
Complet dezamagita!!! Multumesc Bluette pt o experiență de neuitat!! Am dat 750 lei ca sa mi distrugă părul!!! Multumesc Andreea pt ca mi ai ars părul de la rădăcina!!!O stea e mult, mult prea mult pt voi!!!
Victorita Rotila
Victorita Rotila2 ani în urmă
Un salon cu personal amabil, atent la solicitările clientului, foarte bine dotat, preturi decente.
Corina Constantin
Corina Constantin2 ani în urmă
Doamna aceea era foarte rece, nu comunica deloc și sa nu mai spun ca s a grabit pentru a termina în 30 de minute, firele nu le a smuls le a rupt iar după am făcut o iritație groaznica doar pentru ca a folosit doar ceara și a zis da te singura cu ulei, alte creme sau pudra nu a folosit, iar prețul a fost foarte mare pentru nimic.
Georgiana Dumitrescu
Georgiana Dumitrescu4 ani în urmă
Nu recomand salonul, total dezamagita, pretul final nu este in concordanta cu produsele folosite, o stea este doar ptr serviciul oferit.
Nicoleta Sora33
Nicoleta Sora335 ani în urmă
Am vizitat salonul pentru vopsit, tuns, manechiura si pensat si vopsit de sprincene. Am fost foarte multumita cu serviciul la vopsit si tuns, dar restul...a lasat foarte mult de dorit. Desi am asteptat mai mult de o ora, oja a fost de cea mai proasta calitate si a trebuit sa merg la alt salon a doua zi pentru a reface manichiura. La sprincene, s-a grabit atat de mult doamna, k nu le-a pensat prea bine, iar culoarea nu a prins deloc. Cand am mentionat, mi-a spus k dak le vreau mai inchise, va trebui sa foloseasca vopsea de par!!! Asta avand in vedere k sprincenele mele sunt foarte deschise la culoare, numai k vopseaua trebuie lasata pentru o perioada mai lunga. Un alt serviciu refacut la alt salon. Cu siguranta de evitat pe viitor!!!
Sorina Pashaj
Sorina Pashaj5 ani în urmă
Buna ziua .
Parerea mea despre acest salon ...este un salon foarte frumos ...doar atat ...acum 5 zile am fost sa ma fac blonda din culoare naturala ,sincera sa fiu sunt foarte suparata nu a contat bani dar a facut in asa fel in cat sa vin si a doua zi ...am dat 600 de lei sa ma fac blonda 9 ore de stat prima zi 4 si a doua zi 5 ... prima zi ma decolorat si dupa vipsit portocalie , si a doua zi din nou decolorant si vopsit blond inchis , am dat bani sa-mi distruga parul asa ceva nu imi vine sa cred ... nu imi place de loc culoarea care ma facut doamna , ma decolorat de doua... de fapt eu am spus sa ma faca ceva si ea ma facut ce culoare a vrut ea ... mi-a pus o vopsea in par ca la prima spalarea a si iesit culoare din par ... pacat de salon .si in curand o sa ajung sa vorbesc cu seful lor ... a facut misto de mine .calitate 0 nu recomand acest salon .
Georgiana Ungureanu
Georgiana Ungureanu5 ani în urmă
O stea e mult, mult prea mult!!!
Multumim Bluette pentru o experienta de neuitat! Am fost programata cu baiatul meu de 3 ani la tuns, ieri, 23.04 la ora 16, si, fiiind sarbatoare orasul a fost extrem de aglomerat- unii cu flori, altii cu torturi- si la 16.10 am intrat pe strada Elena Doamna. Pentru ca nu gaseam loc de parcare la 16.12 sun la salon. "Domnisoara" de la receptie a raspuns foarte greu si, cand, intr-un final a binevoit sa apese butonul era sa imi sparga timpanul cat de tare radea...era ocupata...a trebuit sa astept sa se linisteasca. I-am explicat ce s-a intamplat si...SURPRIZA: nu ne poate primi! Colegul ei a facut tot posibilul, ne-a asteptat, acum sa nu mai ma duc. Ii spun, bine, dar, la ce ati cerut numar de telefon pentru confirmare? De ce nu ati sunat? Dar imi raspund singura: era prea "ocupata" de aceea a si raspuns asa de greu! Si imi tot repeta ca, Alexandru, cel care trebuia sa tunda pe David, mi-a facut o mare favoare: "a asteptat atat de mult"!!! In conditiile in care la toata lumea stie ca la ei la salon programarea lasa de dorit si nu respecta orele, timpul de asteptare e cam o ora! Eu nu inchid telefonul, numai ca atat tipa fata aceea ca eu sunt vinovata si ca ce favoare mi-au facut ei ca am decis ca nu am pentru ce sa ascult si...am inchis! Ar trebui sa ii invete cineva ce inseamna sfertul academic...doar ca e ACADEMIC... Bluette Salon stiti ce inseamna ACADEMIC?
Locații recomandate