/Neamt/Salon de infrumusetare

Complex Turistic Zimbru

DJ115C, Mănăstirea Neamț 617502, România

Complex Turistic Zimbru
Salon de infrumusetare
3.8
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
66RJ+3G Mănăstirea Neamț, România
+40 233 251 250
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina Feraru
Madalina Feraru2 ani în urmă
Am așteptat 20 de minute ca un chelner sa ne aducă un meniu.Dupa alte 20 am întrat eu in sala și am lăsat comanda( băuturi plus mancare) iar am așteptat 30 de minute, am vazut-o pe chelnerițe și am rugat-o sa ne aducă măcar băuturile.Bine înțeles ca a mai durat pana a venit cu ele.In total am așteptat mai bine de o ora o sticla de apa și un suc în condițiile în care pe terasa erau maxim 10 persoane, iar noi aveam un copil mic căruia ii era sete, probabil neinteresant pentru chelnerite.Mancarea a venit după o ora jumătate.Dezamagita de servire, am fost prima și ultima data.Iubesc animalele de companie si stâng după ai mei,dar având în vedere ca exista loc de joaca pentru copii în zona dintre mese și locul de joaca pe o ale de câțiva centimetri exista doar ,,mizerie de catei".
Sarighiol
Sarighiol2 ani în urmă
În camera în care am dormit doar o noapte, am văzut ceva nemaiîntâlnit: pahare de unică folosință băgate în pungi.
Înțelegem că în camerele configurate pentru cazare ajung și persoane în urma cărora nu mai poți elimina mirosurile urâte și persistente rămase în camere pe urma acestor persoane. Parfumarea exagerată a camerei nu este însă o soluție. Chiar dacă ar fi fost să mai stăm încă o noapte, fugeam din cauza parfumului fabricat doar din chimicale care ne-a îmbâcsit căile respiratorii. Nu am priceput ce a fost parfumat în cameră; probabil că mocheta. Noroc că peste noapte au dat drumul la căldură în camere, deși afară au fost în acea noapte 11 grade. Caloriferul frigea, încât am dormit cu ferestrele deschise.
Bine că nu a fost parfumată și lenjeria de pe pat; aceasta era curată.
Ferestrele din ramă de lemn cu geam termopan au fost prevăzute cu niște închizători care s-au stricat ușor și repede, și nimeni nu le-a mai înlocuit.
Balconul este la comun, deci nu puteți lăsa ceva pe balcon.
Probabil dacă am fi fost mai interesați de altele cum ar fi: restaurant superb, ceaun afară în care puteai găti la foc de lemne, am fi fost mai încântați de această pensiune.
Diana Elena
Diana Elena2 ani în urmă
Mâncarea a venit într-o oră, deși nu era aglomerat.
Nu am primit meniu ci ni s-a spus ce s-a gătit în ziua respectivă!
Corina Badarau
Corina Badarau2 ani în urmă
Nu au meniu afișat, prepararea mâncării a durat 40 de minute in loc de 20 maxim cum ne-au spus, la ciorba au adus și smântână și ardei deși nu solicitasem, sucuri doar la sticle minuscule de 0.25 ml și nu 0.33 cum au spus. Preturi foarte mari în comparație cu ce oferă, alta data nu mai mergem.
G Alinna
G Alinna2 ani în urmă
Nu recomand cumpararea produselor locale despre care sunteti anuntati la intrare in complex...eu am avut o experienta urata in sensul ca am degustat un produs care mi-a placut, iar acasa am constatat ca mi s-a vandut o bucata de slanina fara niciun gust...foarte urat din partea lor sa induca in eroare clientii....intentia mea a fost de a cumpara produse locale tocmai pentru incurajarea productiei locale, insa am fost foarte dezamagita de rezultat...rusinos
Ioana Alexandra Nagy
Ioana Alexandra Nagy2 ani în urmă
Am asteptat enorm de mult pentru o ciorba ~ o ora. Dupa alte 30 de minute au ajuns cartofii nature. Am facut prostia sa cerem nota separat, la intrebarea chelneritei. A mai durat inca 20 de minute sa aduca nota, ca deh, am cerut separat! Asa a raspuns chelnerita! Nu era nicio comanda la bucatarie inaintea noastra, fiind prima masa ajunsa. Nu recomand si nu o sa mai revin niciodata!
Ady Cumatru
Ady Cumatru2 ani în urmă
O locație minunată unde am fost tratați ca niște prieteni,piscina superbă ,camerele impecabile iar restaurantul super,plus faptul că afară ai un loc minunat de relaxare unde poți face ceaun,grătar....deci voi reveni și recomand cu încredere!!!
Scutaru luminita
Scutaru luminita2 ani în urmă
O locație de vis!!!! O recomand cu mult drag! ❤️
Locații recomandate