/Mures/Salon de infrumusetare

Bradet Ensana Health Spa Hotel

Strada Vulturului 68, Sovata 545500, România

Bradet Ensana Health Spa Hotel
Salon de infrumusetare
4.4
465 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J32Q+VF Sovata, România
+40 265 570 506
ensanahotels.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ADRIANA- ELENA APAFAIAN
ADRIANA- ELENA APAFAIAN2 ani în urmă
Camere elegante, saltea confortabila. Atmosfera de sărbătoare cu brazii foarte frumos impodobiti, muzica seara in restaurant, ne-au încântat. Zona SPA drăguța.
Am plătit un preț exagerat de mare pe noapte, dupa Crăciun. Așteptam in aceste condiții și serviciile din restaurant sa fie pe măsura. Mâncarea a fost gustoasa dar puțin variata și fără pretențiile unui restaurant de patru stele ( tocănița de pipote, ca exemplu). Seara băuturi incluse doar o sticla de de apa de 300 ml pentru fiecare.
Având in vedere perioada destul de aglomerata, in zona SPA era nevoie de personal pentru supravegherea respectării regulilor. Nu este plăcut pentru turiștii care au o conduita respectuoasa și au plătit pentru a se relaxa, sa fie deranjați de cei cu o conduita necorespunzatoare. Din păcate am fost nevoiți da asistam la o asemenea situație.
Nela Chiscoci
Nela Chiscoci2 ani în urmă
Camerele de nota zece
SPA de nota zece
MÂNCAREA dezamăgire totală.
Penibil, cum faci să dai lapte cu griș și ouăle alea odende. Bufetul de seară nu mai vorbim.
Munteanuioana79@gmail.com Ioana
[email protected] Ioana2 ani în urmă
Este a treia zi de când suntem cazați aici, totul este la superlativ.Singurul inconvenient ar fi lipsa unui fierbător în cameră.
Alexandru Helerea
Alexandru Helerea2 ani în urmă
+ Camerele curate, pat confortabil, Spa nu foarte aglomerat, micul dejun și cina diversificate și gustoase.
- la cina Primești o sticla de apa de 330 ml care pentru noi nu a fost suficientă. La vestiare nu exista hârtie igienica.
Radu pruna
Radu pruna2 ani în urmă
Desi resortul afiseaza 4 stele, serviciile se ridica cu greu la statut. Nu sunt sampoane la dus, nu perie de haine,nu mai spun de dispenserele de dezinfectant goale, pinze de paienjeni pe culoarele de tranzit in zona spoturilor luminoase. Restaurantul cu meniu de tip bufet suedez si seara, numai cu apa minerala, fara bere, vin etc chiar daca ar fi o plata suplimentara. Preturi ridicate pt. ce ofera. Per total un resort doar pentru tratament. Nu-l recomand pentru persoane mai tinere si dinamice. De fapt toata statiunea Sovata este proiectata si ofera servicii celor cu afectiuni. Nu am cautat discoteca sau ceva asemanator, dar greu umpli timpul. Daca nu ar fi prezentarile din jurul lacului chiar nu ai ce vedea si face. Suntem dezamagiti.
Fixing Romania
Fixing Romania2 ani în urmă
Este una dintre cele 4 locatii din Sovata, unde mergi la sigur, unde nu iti pare rau de banii cheltuiti. Eu cred ca meritam cateva zile de rasfat dupa un an de lucru. Nu recomand pensiunile, pentru a economisi ceva maruntis ai parte de o gramada de neajunsuri.
Andreea Baciu
Andreea Baciu2 ani în urmă
Tarif pentru animale de companie, DUBLAT peste noapte !
De la 50 lei / noapte saptamana trecuta, la 100 lei / noapte acum !
Cipriana chira
Cipriana chira2 ani în urmă
Sejur de 3 zile, curatenie ok, mancare ok , centru spa mai aglomerst sambata …
Locații recomandate