/Ilfov/Salon de infrumusetare

KARISMATIK beauty salon

Strada Oituz 50, Popești-Leordeni 077160, România

KARISMATIK beauty salon
Salon de infrumusetare
4.5
163 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FX+G7 Popești-Leordeni, România
+40 770 681 533
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Eduardcristian91
Eduardcristian912 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile lor!
Ionut de nota 10!
Gabriel Rosca
Gabriel Rosca2 ani în urmă
Mi-am vopsit parul. După 4h.. nu a ieșit ce a trebuit, e pestrițat, cu dungi. Nu recomand.
Simona Georgiana Bulandra
Simona Georgiana Bulandra2 ani în urmă
Foarte bine m-am simțit, calitatea serviciilor super! O recomand pe Mariana la coafor!
Badis alexa
Badis alexa2 ani în urmă
Deși eu personal am fost mulțumită când fost la ei, soțul și-a făcut o programare la ora 18:00 și a sunat cu o jumătate de oră înainte pentru a anunța că intarzie 10 minute din cauza traficului iar raspunsul dsoarei de la telefon a fost ,,nu se poate, daca intarziati 10 minute se vor decala toate programările și se da totul peste cap". De înțeles în cazul acesta sa propună sa preia pe altcineva și să aștepte când va fi liber. Este de înțeles că nu e plăcut să fie o întârziere dar totuși a sunat și a anunțat , o soluție putea fi propusa, de altfel mă Indoiesc că toate tunsorile sunt pe ceas, soțul poate are plete și atunci oricum va decala următoarea programare, în definitiv nu suntem la medic . Înțelegere 0 , ton snappy, eu una nu voi reveni .
Catalin Sobco
Catalin Sobco2 ani în urmă
Am sunat sa anunț o întârziere de 10 minute la programare și mi-au spus că nu mă pot primi pentru că se pentru că se decalează celelalte programări. 10 minute... Mă întreb care e timpul alocat pentru fiecare client.. 15 minute? Dacă nu îmi place cum am fost tuns și trebuie să mă rectifice o să-mi zică sa vin in altă zi că se decalează celelalte programări??? Total neprofesioniști și cu aere de superioritate
Daiana Constantin
Daiana Constantin2 ani în urmă
O recomand pe Andreea la pensat. Este super draguta, amabila si profi. Multumesc Andreea ❤🤗
Florentina-Andreea Truica
Florentina-Andreea Truica2 ani în urmă
Am avut o programare la unghii in data de 17 mai pentru mani semi si pedi clasic, iar preturile nu corespund cu cele mentionate pe facebook si desi le-am atras atentia in legatura cu acest lucru nici pana astazi nu au fost actualizate. Cand am ajuns la casa sa platesc pe bon s-a trecut doar pedi clasic 110 lei , iar preturile comunicate pe facebook sunt 35 lei pedi clasic si 55 mani semi. Am cerut lamuriri la receptie pentru aceasta suma si nu mi s-au oferit informatii concrete in legatura cu aceasta situatie .
Iulia Padure
Iulia Padure2 ani în urmă
Am fost la un masaj de relaxare, care era mai mult o mângâiere fără nici un rost. Doamna de acolo a vrut sa demonstreze ca sunt mari diferențe între un masaj de relaxare pe care le face dansa cu multa experienta și alte saloane care chiar simți ca ai fost la un masaj de relaxare. M-am simțit ca și când cineva mi-a consumat timpul și mi-a luat banii fără sa ofere nimic în schimb. Nu recomand masajul de relaxare la doamna Flori.
Locații recomandate