/Ilfov/Salon de infrumusetare

Infinite Beauty

Strada Oituz 34, Popești-Leordeni 077160, România

Infinite Beauty
Salon de infrumusetare
4.1
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94CW+VR Popești-Leordeni, România
+40 737 224 021
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Ghita
Tudor Ghita2 ani în urmă
Servicii de calitate, angajati de top si foarte amabili.
Victor aurelian radacina
Victor aurelian radacina3 ani în urmă
Wow.....super....mega....profi....excepțional. Recomand
Alex D.
Alex D.4 ani în urmă
Mi-a facut o gaura in par cand am fost la tuns. Sa va feriti de frizerul Vali.
Nu recomand!
Ivancov Georiana-Irina
Ivancov Georiana-Irina5 ani în urmă
La programare persoana de la receptie plictisita si nu cunostea preturile la servicii. In ziua programarii pedichiura spa ok, manichiura clasica doar sa zicem ca am facut ceva. Bineintelesca nu se cunosteau preturile. La receptie aceeasi plicriseakatisealatiseala, Pos nefunctional, fara bon fiscal si in loc de 65 (conform preturilor de pe site) mi s au cerut 75 lei. Deci NU recomand!
Lina
Lina2 ani în urmă
Locul meu preferat de cativa ani. Oameni pasionati de ceea ce fac, produse de cea mai inalta calitate si atmosfera mereu vesela la preturi foarte ok. Recomand cu drag.
Bryana Lov
Bryana Lov2 ani în urmă
Nu ! Am fost la ei ... văzând review-urile clar sunt comm de niște prieteni de ai lor! Mi-au distrus parul! Era doar o tipa mi-a făcut niște Șuvițe eu am cerut cu totul altceva ... arat ca o oaie! Parul la ars așa de tare ca nu mai pot sa fac nimic decât sa mă tund! Nu va duceți! Scump și prost !
Bri Raluca
Bri Raluca2 ani în urmă
Locuiesc la 2 case distanta si mi am parcat masina in dreptul gardului lor, iar managera crede ca strada e proprietate privata. M-a injurat, m-a jignit, toate astea in gura mare de fata cu o clienta. Nu vreau sa stiu cum sunt serviciile si cum e posibil sa plateasca astfel de angajati. Go for it!
Elena Pantea
Elena Pantea2 ani în urmă
Am tot încercat să nu fac publică experiență avută cu acest salon, însă ei au "insistat" să o fac. Dragelor/dragilor, vă recomand să nu vă programați aici dacă aveți un eveniment important, caci salonul nu își respectă programările. Mai exact, nu se deschide deloc. În ziua în care am fost nașă salonul a ramas închis la ora programării. Au trecut 3 săptămâni și nu au avut bunul simț să sune inapoi și să prezinte un punct de vedere. Nu îl mai aștept pentru că am înțeles că respectul pe care îl aveți pentru clienți este 0.
Locații recomandate