/Iasi/Salon de infrumusetare

P e o n y - Beauty Salon

Strada Pictor Octav Băncilă nr. 7, Iași 700136, România

P e o n y - Beauty Salon
Salon de infrumusetare
4.5
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HC6+JV Iași, România
+40 742 333 332
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eca Tesu
Eca Tesu2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism! Mi-au confirmat programarea iar in ziua in care ar fi trebuit sa ma prezint la salon mi s-a spus ca nu am avut programare facuta. Câteva luni mai tarziu, mi-au anulat programarea cu câteva ore înainte, din nou programare facuta și confirmată cu o luna înainte. Si-au luat angajamentul ca ma contactează pentru o noua programare și nu au mai făcut-o.
Si nu in ultimul rând, faptul ca m-au programat la altcineva deși am specificat clar ca vreau sa continui sa îmi fac unghiile la Andreea fiind foarte mulțumită de cum lucrează ea.
Pe de alta parte, Andreea este o fata super draguta și lucrează impecabil. O recomand cu drag si cu siguranța mi-ar face plăcere sa ii fiu din nou clienta intr-un alt peisaj.
Viorica Elena
Viorica Elena2 ani în urmă
De fiecare dată o experiență unică, deosebită. Servicii de calitate, ambient plăcut și personal amabil.
Madalina Capraru
Madalina Capraru2 ani în urmă
Un loc foarte simpatic, unde serviciile sunt de inalta calitate. Cele mai curate si perfecte unghii ies de la Peony ❤️
Dorina Livitchi
Dorina Livitchi2 ani în urmă
Am rămas încântată de noua mea coafură făcută la Peony. O atmosferă tare plăcută și personalul amabil, pe vibe pozitiv! Mulțumesc mult!
Bianca Vasilache
Bianca Vasilache2 ani în urmă
P e o n y este un loc în care vin mereu cu plăcere. Mă simt minunat de fiecare dată. Serviciile sunt perfecte și întreaga echipă realizează totul cu atenție la fiecare detaliu.
Andreea-Oana Popa
Andreea-Oana Popa2 ani în urmă
O experienta minunata, cu siguranta voi reveni cu mare drag! Oameni profesionisti si atmosfera placuta.
Alexandra Trandafir
Alexandra Trandafir2 ani în urmă
Peony salon chiar este mai mult decât un salon. E locul unde am găsit oameni înțelegători, profesioniști și de unde mereu am plecat cu zâmbetul pe buze, mulțumită de rezultatul final. Produsele folosite sunt foarte bune, unghiile au rezistat foarte bine cu ojă semipermanentă iar coafurile au fost mereu așa cum mi-am dorit și stabilit împreună cu hairstylist-ul. Fetele explică mereu cum putem obține rezultate dorite pentru a fi eu mulțumită cu aspectul final, atât pentru ce ține de păr cât și la unghii, deci nu există surprize neplăcute.
Atmosfera este mereu cozy și relaxantă. Recomand cu mare drag!🌸🥰
Theodora Marcu
Theodora Marcu2 ani în urmă
O echipa super draguta, pe partea de styling al parului este absolut top, Catalina iti da mereu sfaruri cum sa iti aranjezi si tu parul acasa si ce tip de produse sa folosesti incat sa arate perfect de fiecare data. Preturile sunt mari dar calitatea este pe masura. 💗💗
Locații recomandate