/Iasi/Salon de infrumusetare

Beauty Code

Strada Anastasie Panu 26, Iași 700025, România

Beauty Code
Salon de infrumusetare
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6V+RM Iași, România
+40 770 689 887
beautycode.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petruţa Drehluţă
Petruţa Drehluţă2 ani în urmă
Recomand Beauty Code nu doar pentru rezultatele incredibile pe care le am de cand am decis sa le trec pragul, ci si pentru calitatea serviciilor, atmosfera prietenoasa de acolo, curatenia care e la cel mai ridicat nivel, personalul care se vede ca iubeste ceea ce face (explica fiecare procedura pas cu pas, ce rezultate ar trebui sa vada - si care chiar se vad, anunta dinainte atunci cand o sa doara😅) dar si pentru faptul ca mereu cand merg acolo ma simt rasfatata si am parte de relaxare dupa o zi/saptamana de munca. Recomand pentru oricine inca sta pe ganduri daca sa incerce sau nu epilarea definitiva si daca chiar merita. Veniti la Beauty Code si veti primi toate raspunsurile. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dorina Ciubotariu
Dorina Ciubotariu2 ani în urmă
Ana Maria Palade
Ana Maria Palade2 ani în urmă
Am mers pentru un peeling doamna ca trebuie sa facem Hydrofacial nu se poate fără după aceea peeling ( deși peeling după hydrofacial nu prea merge fata era foarte sensibila și pielea subțire însă era foarte grăbită și nici nu m-ai zis cand a terminat hydro și a început peeling) în loc de peeling chimic mi-au făcut un tratament și mai costisitor în final un cost foarte mare pentru ca în final sa îmi apară foarte multe erupții la nivelul pielii!
Camy hëřë
Camy hëřë4 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt complet îndrăgostită de acest loc. De fiecare dată când merg acolo mă simt ca acasă. Nu pot spune ceva rău despre acest loc sau personal. Stefana este cea care are grijă de mine și este minunată.

(Original)
I am completely in love with this place.Everytime i go there i feel like home.Can't say something bad about this place or the staff. Stefana is the one taking care of me and she is awesome.
Elena Padurariu
Elena Padurariu4 ani în urmă
Mada T.
Mada T.6 ani în urmă
Un salon ce creeaza dependenta!Atmosfera placuta, servicii de nota 20, personal de exceptie!Recomand cu drag!
Patricia Marcu
Patricia Marcu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Profesionalism, calitate si un mediu primitor!
Rada Baltag
Rada Baltag2 ani în urmă
De mai bine de cinci ani merg aici pentru tratamente faciale si tot aici, am apelat la serviciul de epilare definitiva de care am ramas extrem de multumita
Locații recomandate