/Iasi/Salon de infrumusetare

Salon Bliss Iasi - Saloane Infrumusetare Iasi

Str. Radu Vodă 6, Iași, România

Salon Bliss Iasi - Saloane Infrumusetare Iasi
Salon de infrumusetare
4.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HQP+PX Iași, România
+40 332 418 625
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Vizariu
Andrei Vizariu4 ani în urmă
Nu recomand!!! I-am spus respectivei doamne cum sa ma tundă, degeaba, m-a tuns cum a vrut ea in bătaie de joc, i-am spus că nu e bine cea ce face, dar tot degeaba , la final m-a lăsat să plec cu părul ud și plin de par pe față.
Elena balin
Elena balin4 ani în urmă
Nu am intalnit niciodata un makeup artist atat de dedicat. A fost mult peste asteptarile mele si te recomand cu multa placere Petronela. A luat mult timp dar rezultatul a fost spectaculos...mult succes in continuare!
Marian Osoianu
Marian Osoianu5 ani în urmă
Un salon extraordinar din mai multe puncte de vedere , vi le si enumar:
1 Este simplu ,dar in acelasi timp si elegant si te atrage .
2 Personalul este primitor cu bun simt fara arfe ,figuri si impresii cum sunt in alte saloane "mari " .
3 Ceea ce fac, fac extraordinar de bine si merita toti banii si aici vorbesc de cosmetica (Elise si Alexandra sunt cele mai bune) .
4 Locatia e putin problematica ,dar daca vrei ceva bun si calitativ care sa iti merite bani treci peste .

In rest toate bune si cu mare drag va recomand serviciile Bliss Salon .Sunt o persoana care e greu de multumit dar aici am gasit ce cautam si nu fac des lucrul asta ( de a da recenzii ) dar la fel cum sunt eu cred ca sunteti si voi si aveti nevoie de parerea unuia "mai al dracu' ca voi " sa vedeti daca se merita .

Incercati macar o data !
Mariana Poe
Mariana Poe5 ani în urmă
Este mai mult decât un salon de cartier, personalul tânăr, amabil și pregătit din punct de vedere profesional. Recomand respectarea orei programate, este o boală comună saloanelor de gen
Nando G.
Nando G.6 ani în urmă
Personal cu experienta dar a folosit o masina de tuns profesionala care bazaiea deranjant de tare si neregulat si un uscator de par prins cu banda adeziva sa nu se desfaca presupun.
Pavangiri Namakada
Pavangiri Namakada6 ani în urmă
Nu va tundeti la doamna aceea care are tunde pe partea stanga cum intrati in salon pentru ca este PRAF, habar nu are sa tunda: am vazut odata cum a vopsit o fata careia in loc sa ii iasa blondul dorit i-a iesit portocaliu parul din mainile ei, eu i-am zis sa ma tunda drept, dar a lasat cateva suvite mai lungi, iar pe prietenul meu nici nu l-a ascultat, i-a tras o tunsoare de prin 2000, cum stie ea sa tunda. Feriti-va de ea!
Geo dolar
Geo dolar2 ani în urmă
Neprofesional,desi ai programare si nu este nimeni in salon iti spune sa astepti ca ai programare la ora x(chiar daca am ajuns mai devreme cu 10 minute)Personalul nu este tocmai cel mai prietenos!Este mai mult preocupat sa se vopseasca sau frezeze intre ei
Eva Victoria
Eva Victoria2 ani în urmă
Servicii de centru, prețuri decente, personal civilizat și prietenos, recomand.
Locații recomandate