/Iasi/Salon de infrumusetare

Donna Carina Iulius Mall Iași

Iulius Mall, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iași 700305, România

Donna Carina Iulius Mall Iași
Salon de infrumusetare
3.8
56 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J44+58 Iași, România
+40 742 836 185
donnacarina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Olga1 an în urmă
Nu recomand servicii de epilare..am ajuns cu par acasa. Am platit si in plus pentru ceva ce nu mi s-a facut...dezamagita
Daniel Cioanca
Daniel Cioanca2 ani în urmă
Timp de asteptare redus, servicii foarte bune.
Stan Bogdan
Stan Bogdan2 ani în urmă
Dragi clienți, daca aveți o forma mai inedită a capului sau doriți o altă frizură decât cea mai generică frizură de bărbat nu veniți aici.

Personalul este decent și sunt relativ politicoși, in schimb prețul pentru servicii este prea mare. 40 de lei pentru o frizură care nu mi-a plăcut nu se merită.

De majoritatea dăților când am fost am cerut ceva puțin diferit și de fiecare data am primit același rezultat, incep sa suspectez că angajații de aici sunt învățați câteva stiluri și rămân pe acelea.

De asemenea, când eu l-am rugat pe domn să îmi taie întâi de pe partea superioara a parului și să modelam lateralele după partea de sus a insistat cu întrebarea de cat ar trebui sa taie de pe laterale și a început cu ele.

Eu unul nu i-aș recomanda și le-aș sugera să își aleagă muncitorii mai atent.
Alina Nour
Alina Nour2 ani în urmă
Am vrut extensii gene fir cu fir....groaznic nu recomand mia pus mult lipici și au căzut cu tot cu genele mele
Miriam Porcelain
Miriam Porcelain2 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc acest salon!!
Am ales blond wella 10/36 din catalogul lor dar m-au facut satena!! Ce rost mai are sa aleg o culoare anume daca mi se face cu totul altceva? Si nici macar nu m-au vopsit uniform, radacinile sunt mult mai blonde decat lungimile!! Arata groaznic, parul meu este distrus!! Mi s-a spus ca va mai iesi la spalat culoarea. O MINCIUNA, mi-au spus asta doar ca sa platesc si sa scape de mine. Dupa multiple spalari cu sampon antimatreata tot satena sunt!!! Am folosit pana si color b4 si tot nu a functionat!! Si diferenta dintre radacinile blonde si lungimile satene devine din ce in ce mai evidenta! Parul meu a fost distrus definitiv! Ar trebui sa folosesc decolorant ca macar sa am lungimile la fel de blonde ca radacina dar parul meu a fost deja decolorat inainte si se poate rupe!!
Total neprofesional din partea salonului, din cauza ca eram nemultumita mi s-a spus sa nu mai vin la ei. Nici nu mai vreau!! Poate raman cheala data viitoare! Si nici banii inapoi nu i-am primit! Deci practic am platit 435 lei ca sa mi se distruga parul!! Si nici nu ar fi suficient sa imi primesc doar banii inapoi, ar trebui sa primesc despagubiri!!
Fac sesizare la protectia consumatorului si fac si proces, nu mi se pare normal sa se experimenteze asa pe parul meu si sa mai si platesc pt asta!!!
Iulia Cristescu
Iulia Cristescu2 ani în urmă
O experiența plăcută ,profesionalism și atenție la necesitățile clienților .recomand cu drag pe hair stylist Nicu
Tudor Radu
Tudor Radu2 ani în urmă
Preturile relativ ok dar mai mari decat la cele de cartier - e si normal - conditii de lux (curatenie, igienica, atentie pentru client referitor la siguranta lui dp asta de vedere) - un salon cu tenta exclusivista, amplasare relativ centrala ajungi usor la Iulius Mall, orice uber sau taxi te duce repede si usor, echipament profesionist (produse profi-premium) oameni amabili dar la fel ca la un alt salon din Iasi - problema sunt angajatii, uneori iese ok treaba alteori un dezastru daca dai peste unul incepator adica ceri ceva si iese altceva si ramai cu gust amar pentru banii dati... ceea ce pacat. Trebuie facuta o selectie mai buna a angajatilor, doar cei care au experienta cu adevarat sa fie selectati la interviu si angajati - totusi e un salon premium intr-un oras maricel - nu putem avea calitatea unor servicii ca a unor saloane de cartier din orase mici (ma refer la priceperea unor angajati). Oameni nu prea se mai gasesc (e adevarat) ca au plecat toti care erau foarte buni dar faceti un efort de a selecta doar profesionisti - nu pot sa recomand salonul altor prieteni si cunoscuti din acest motiv. Eu personal nu pot sa revin pe viitor pentru ca am fost foarte dezamagit de servicii, imi pare sincer rau din acest motiv pot sa ofer doar 1 stea din 5! Multa bafta si priviti pozitivi orice comentariu de la orice client - constructiv pe viitor!
Coca Andrei
Coca Andrei2 ani în urmă
Nu mai calc in viata mea in saloanele lor. Taiat pe ceafa la tuns. Astepti chiar daca ai programare. Se grabesc. Plus par peste toate ustensilele de tuns de pe mesele lor. Dar taiatul e suficient sa nu mai calc in respectivele saloane
Rena Carlan
Rena Carlan2 ani în urmă
Azi am mers la pensat la " Nicoleta", total dezamăgită.. A luat foarte mult din lungimea sprâncenelor , unde se termina ochiul acolo și sprânceana (iar eu am sprâncene lungi). Nu recomand!
Locații recomandate