/Galati/Salon de infrumusetare

BellaStil

Strada Navelor 4, Galați 827100, România

BellaStil
Salon de infrumusetare
4.3
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J4+QM Galați, România
+40 236 326 024
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Larisa Mihaela
Larisa Mihaela2 ani în urmă
Personal dragut si profesionist! Mereu revin cu drag!
Nina balanel
Nina balanel2 ani în urmă
Super fete....atente la detalii și super profesioniste
Sophia Sophaki
Sophia Sophaki2 ani în urmă
Din păcate nu recomand.
Am cerut sa fie vopsite capetele, la culoarea mea naturala.. cum vedeți parul este vopsit aproape de radacina :(... Cea ce nu am Dorit ca de doua ani imi cresc parul si am. Vrut doar sa scap de capatele vopsite din culoarea care mi a rămas. Si uitați rezultatul.. Nu recunosc greșeală lor. Singurul lucru care mi.au oferit a fost o spălare cu un șampon '' special '' care va reduce din vopsea. Din păcate parul a devenit iar la negru asta.. Dupa prima spalare. Si in continuare m au ignorat.. Efectiv. Nici un răspuns din partea lor. Nicio recuperare.
Multumesc ca mi.ati distrus parul si mulțumesc ca m.ati ignorat.
Ema Pislaru
Ema Pislaru4 ani în urmă
Este pt. prima dată când merg aici la cosmetica și drept să spun am fost f. mulțumită, am terminat destul de repede și prețul a fost super ok.recomand cosmetica de restul serviciilor nu știu bănuiesc că și ele sunt de calitate
Luciana Pavel
Luciana Pavel5 ani în urmă
Din pacate punctajul pe care il voi oferi este minim. Si evaluarea nu vizeaza in mod direct fetele( am colaborat in trecut cu Ramona si a fost ok) ci face referire la doamna casier. Consider ca persoana care ocupa acest job are un rol determinant in cadrul echipei, deoarece, relational, ea este puntea dintre client si salon. In cazul meu( nefiind o clienta care viziteaza salonul cu o frecventa ridicata, deci necunoscuta doamnei) convorbirea telefonica initiata in scopul obtinerii unei programari a fost un total esec. Mi- a raspuns o persoana plictisita, cu o atitudine contra si lipsita de entuziasm..a inceput prin a- mi enumera datele indisponibile, in conditiile in care nu eram interesata de o programare rapida sau o data anume.. Parea ca deranjasem, ca nu are chef sa deruleze paginile unui registru de programari, ca nimerisem un moment inoportun (?) in timpul programului de lucru, ca in acest" preaplin" nu mai e loc de inca o programare. Vizibil iritata, mi- a oferit intr- un final o programare pe data de 30.08( data la care am sunat fiind 17.08), apoi, usor calmata a retractat, oferindu-mi programare pe 27.08.
Pe scurt, impresia lasata a fost una de lipsa totala de profesionalism- urmarea fireasca- un client in minus ptr. salon si patru stele minus din cinci la evaluare.
A, si ca sa mi se confirme impresia lasata, luand ulterior legatura cu salonul in vederea anularii programarii, am produs o reala surpriza doamnelor de acolo..era deja ziua programarii si doamnele, bulversate, nu reuseau sa gaseasca notita aferenta.
Beatriz Elena
Beatriz Elena2 ani în urmă
Nu recomand, absolut deloc!! In 2019 auzind de la o colega de acest salon la îndemnarea ei m am programat pentru a mă vopsi. Eu eram blonda, nu natural, reușit in timp pe parcursul unui an. Am venit la ei pentru a vopsi rădăcinile și a nuanța cu un gri. Nu mai știu exact numele fetei care m-a vopsit, pot spune ca a rezistat parul meu după ce am ales sa mă vopsesc in acest loc, probabil o luna-2 maxim. A început sa se rupă foarte abundent și așa am ajuns să intru intr-o depresie in legătura cu aspectul meu. Am avut un lung drum de parcurs de atunci in repararea parului meu și nici acum nu s a încheiat. Am vrut sa atrag atenția salonului pana acum dar nu am avut curajul necesar. Din păcate culoarea pe care o vedeți in pozele lor ajunge tragic in scurt timp. Îmi pare rău ca am ales acest salon!
Adela C
Adela C2 ani în urmă
O ador pe Irina, imi iese perfecta culoarea! 😍
Roxana Tatu
Roxana Tatu2 ani în urmă
Oameni minunați, profesioniști, amabili și nu în ultimul rând, preturi foarte convenabile!
Locații recomandate