/Dolj/Salon de infrumusetare

Studio31 Beauty Lab

Str.George Enescu,Nr.73,Bloc 200J1,Parter, Craiova 200710, România

Studio31 Beauty Lab
Salon de infrumusetare
4.7
195 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QMH+WF Craiova, România
+40 740 870 618
studio-31beauty-lab.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Color Shark TV
Color Shark TV2 ani în urmă
Având în vedere 12 ani de experiența pe care se presupune și se lauda doamna ca ii are, ar fi trebuit sa știe cum sa facă ce i-am arătat pe poze, nu sa facă creație proprie. Eu de asta am mers la ,,Hairstylist'', doamna ar fi trebuit sa știe dacă trebuie decolorata sau nu rădăcina, nu sa mă întrebe pe mine! 4 ore e o scuza, dacă nu ești bun în domeniu poți sa lucrezi și 10!
Așa schimbare ,,fabuloasa și vizibila'' am avut ca cei din jurul meu nici măcar nu au observat! Faptul ca am plecat ,,mulțumită'' este ca era întuneric și nu se vedea, așa se întâmplă când intri la ora 2:30 și ieși la 19! Mai jos las poza cu ce am cerut (1) și ce am primit(2)!

Răspunsul Salonului: Draga domnisoara, ai un tupeu fantastic! Ai venit in salonul nostru pentru un vopsit pt care colega noastra a muncit 4 ore plecand la final incantata si multumindu-i; apoi te intorci a doua zi facand scandal si spui de fapt ca tu ai comandat altceva. Avand in vedere varsta, probabil asa se explica atitudinea si faptul ca nu stii ce anume iti doresti.
RunFun
RunFun2 ani în urmă
Experiență foarte neplăcută, fetele care vreți să vă vopsiți sau tundeți nu vă recomand, i-am cerut ceva și mi-a făcut cu totul altceva! Comportamentul doamnei când i-am spus să-mi repare a fost unul foarte urât urmând cu țipete și m a dat afară din salon! Fugiți de acest salon!(fetele) NU E NIMIC EXAGERAT! Am plâns 2 zile pentru greșeala cuiva fără experiență!!!! Am lăsat mai jos 2 poze sa se vadă ce am cerut și ce am primit!!!
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, atat la baieti cat si la fete. Merg foarte des in aceasta locatie si totul iese perfect defiecaredata.
Nu luati in calcul receznzii de hateri ce nu au nici o interactiune cu locatia, si doar reprezinta interesul unei persoane rau intentionata!
Adriana Bors
Adriana Bors2 ani în urmă
Am prezentat lucrarea doamnei la cei 110k urmăritori ai mei și ca urmare vin recenziile!!!Seară bună și succes în continuare!
Gusatu Marinela
Gusatu Marinela2 ani în urmă
Un salon frumos curat cu servicii raport preț calitate foarte bun.
Am sa revin cu drag!
Roberta-Elena Tarineanu
Roberta-Elena Tarineanu2 ani în urmă
Servicii excelente și personal amabil și profesionist. Recomand din tot sufletul!
Bambi
Bambi2 ani în urmă
Una le ceri și alta iti fac... Dezamăgitor!! Par distrus și banii luați 😒
Emilia Criveanu
Emilia Criveanu2 ani în urmă
Un salon frumos cu servicii de calitate
Ma vopsesc și tund aici și sunt foarte mulțumită.
Recomand!
Locații recomandate