/Dolj/Salon de infrumusetare

Sebastian Calinescu Hairstyle (SCH)

Strada Bibescu 60, Craiova 200377, România

Sebastian Calinescu Hairstyle (SCH)
Salon de infrumusetare
4.8
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8R+22 Craiova, România
+40 765 708 016
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin Sandoi
Costin Sandoi2 ani în urmă
Echipa tanara și într-adevăr profesionistă. Recomand!
David Ungureanu
David Ungureanu4 ani în urmă
Cei mai profesioniști din Craiova. Daca chiar îți pasă cum arăți, aici e de tine!
Catalin Diaconu
Catalin Diaconu4 ani în urmă
Am frizer de 7 stele!!! In toata Craiova nu găsiți ca el! Nu spun numele ca mi-l luati si nu mai prind programare.
Locatia e naspa, fara perdeluta la geamul de la drum, te bate soarele in ochi cand te tunzi. Pleci tuns si orb in acelasi timp.
Dupa 3 runde de tuns, m-am obisnuit cu scaunele fara mobilier cu măsuță si suport pentru picioare in fata lor. Pare a fi inca la stadiul de construcție nou deschisa doar cu o oglinda in mijloc, lipita pe zid si nimic sub ea.
Locației ii dau doar o stea si jumatate, pentru curajul sa nu puna mobilier sub oglinda.
Vera verona
Vera verona4 ani în urmă
Experienta mea cu Sebastian a fost foarte NEPLACUTA! Este o persoana foarte agreabila, stie sa spele pe cap, tunsul (respectiv bob lung) a fost foarte ok, dar nu are treaba cu vopsitul!! Voiam un banal saten intr-o nuanta calda, pentru ca eram satula de balayage. Din prima lui tentativa, a rezultat o culoare neuniforma, diferita la radacini de cea de pe lungimea firului de par, iar firele albe...au ramas tot albe. Din a doua lui tentativa, 4 zile mai tarziu(the redo), a rezultat o culoare mult mai inchisa decat cea initiala, respectiv decat cea pe care mi-o doream, iar firele albe...au ramas tot albe. FACE RABAT LA VOPSEA, nu neaparat calitatea produsului este problema, ci faptul ca nu a aplicat suficienta, a lungit-o cu sampon si rezultatul a fost pe masura. Am apreciat ca a incercat sa repare primul esec fara vreun cost suplimentar si mi-a oferit returnarea costului initial, dupa ce nici a doua tentativa nu a avut succes, totusi parul meu a suferit doua procese de vopsire in termen de o saptamana, cu un rezultat dezamagitor. Mentionez ca parul meu avea initial culoarea saten mediu, iar dupa tundere, parul ramas era perfect natural, nu prezenta urme de vopsire. In trecut avusesem experiente fabuloase cu Alex Arambasa, care din pacate nu mai activeaza in Craiova si probabil din acest motiv, asteptarile mele erau foarte mari. NU RECOMAND si va sfatuiesc, daca totusi alegeti serviciile lui, sa nu va multumiti cu mai putin decat ati dorit, pentru ca parul vostru merita the best, iar pretul este la fel ca la orice alt salon profesional din Craiova sau Bucuresti. Sebastian, iti recomand sa cresti pretul vopsitului, pentru a avea libertatea financiara de a folosi cantitatea de vopsea necesara in nuantele cerute de client sau sa te axezi pe alte servicii pentru par care presupun investitie minima si profit maxim!
Lavinia Botea
Lavinia Botea4 ani în urmă
Impresionat cum a plătit 130lei pentru niște bucle mai urâte decât ce pot face singură + abia dacă au rezistat 2h. Țin să specific că acasă îmi fac singură bucle cu placa, nu folosesc niciun produs de fixare și rezistă până la următoarea spălare... Nu recomand.
Petre Vacut
Petre Vacut4 ani în urmă
Sunt toți tineri ,frumosi,veseli și devotați meseriei ce o practică. Se merita sa încercați, nu veți regreta, veți merge și a 2,3 oara .Mult succes băieți! 👍
Oana A
Oana A2 ani în urmă
Sebastian e fain, un om plăcut însă experiență tunsului lasă de dorit. Am plecat cam cum am venit, 2 șuvițe tunse in fata și cam atat. 95 de Ron fara spalat, petrecut cam 15 minute ..dezamăgitor. cele 3 stele sunt pt el ca om, nicidecum pentru tuns.
-King- Andrew-
-King- Andrew-2 ani în urmă
Imi place cum tund toti de aici si sunt foarte de treaba =)
Locații recomandate