/Dolj/Salon de infrumusetare

MARA CONTOR ACADEMY

Strada Traian Demetrescu nr.41A, Craiova 200395, România

MARA CONTOR ACADEMY
Salon de infrumusetare
4.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R82+P9 Craiova, România
+40 767 332 005
maracontoracademy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Raluca Daniela Dadalau
Raluca Daniela Dadalau2 ani în urmă
Buna, a doua oara cand vin aici, prima data fiind in 2020 iar cea care s-a ocupat de mine a fost Alexandra :). Avand o experienta placuta la salon, decid sa imi fac programare pentru o coafura in primavara lui 2021. Toate bune si frumoase, fetele foarte dragute, am platit un avans de 50. Dorind sa ma bucur de experienta Marei Contor, mi-am facut programare la ea pentru o zi de duminica la ora 7:00 dimineata. “Bucuria” a venit in ziua evenimentului cand am ajuns chiar mai devreme cu 10 min decat ora programarii si astept...si astept pana la 8:10. “Doamna” Mara, nici urma de ea. Fetele incep sa se agite, ma intreaba daca am nevoie de ceva si ma anunta ca Mara nu raspunde la telefon deloc. Superb, imi spun in gand! Am pierdut o ora din viata mea asteptand o programare pt care platisem avans si fusesem asigurata ca ma voi bucura de serviciile dorite. Una din fete, Andreea, s-a oferit sa ma ajute si a iesit din mana ei ceva frumos, asa cum imi doream! Deci, daca doriti sa va bucurati de servicii calumea, ori mergeti la alta fata de la salon, ori schimbati salonul. Bunul simt si punctualitatea nu sunt punctul forte al acestei individe :) NU RECOMAND !!!
Florentina Preotu
Florentina Preotu2 ani în urmă
Găsești tot ce vrei...in primul rând un salon cochet,foarte curat,hair stiliști foarte pricepuți, îți dau sfaturi utile( chiar dacă tu ai in cap altceva) :) si la final esti waw. Eu ma duc la Mara de ani de zile,după multe căutări și nu as mai schimba o
Lorena Ionescu
Lorena Ionescu3 ani în urmă
Profesionalism amabilitate totul la superlativ! Minunat !sunt foarte multumita ! Recomand ! 🥰
Laura F
Laura F3 ani în urmă
O locație curata și frumos amenajata.Insa există o mare diferență între prețurile afișate pe site și cele practicate în realitate. Un colectiv tânăr și amabil dar mai au mult de învățat până să ajungă la nivelul profesional cu care se laudă. Din păcate nu m-a convins să pot reveni.
Alina Fuiorea
Alina Fuiorea5 ani în urmă
Adevarate profesioniste fetele! Se implica total pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru cliente! Recomand cu mare drag!
Ana Precup
Ana Precup5 ani în urmă
Cea mai faina coafura de mireasa mi-ati facut. Foarte mișto serviciile! Am să mai vin la voi. :D
Sara S Moldovan
Sara S Moldovan5 ani în urmă
Personal calificat și cu zâmbetul pe buze mereu. M-am simțit foarte bine la voi! Sunteți unele dintre cele mai bune saloane din Craiova.
Maria melysa
Maria melysa2 ani în urmă
Sunteti minunati !Produsele de calitate, ambientul deosebit te fac sa te intorci de fiecare data !
Locații recomandate