/Dambovita/Salon de infrumusetare

Salon Andreea

Bulevardul Ion Constantin Brătianu D2, Târgoviște, România

Salon Andreea
Salon de infrumusetare
3.2
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF89+W2 Târgoviște, România
beautynailhairsalons.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Любовь Чеботарь
Любовь Чеботарь2 ani în urmă
Multumesc .Rezultatul e pe masura asteptarilor .
Madalina Madalina
Madalina Madalina2 ani în urmă
Cred ca e cea mai proasta experienta din viata mea...nu credeam sa mai existe asa ceva.
Anul acesta am avut cununia civila, logic mi-am facut programarea din timp, m fost personal acolo, le-am aratat si parul stiind ca il am lung si des, sa nu fie vreo problema. Cand am ajuns acolo in ziua cu pricina, doamna blonda(sefa salonului) a inceput sa faca ca toate cele ca de ce tin parul asa lung, ca nu ma ajuta la nimic, mai mai sa ma si traga de urechi, ca ce imi trebuie mie par lung.
Toate bune si frumoase, doamna s-a apucat sde treaba...am venit cu o poza, o coada simpla, rezultatul: cuib de pasari in capul meu, efectiv mi-a stricat ziua total. La sfarsit imi spune: da' ce ...ca in poza nu are cum sa iasa.
Atunci m-a lasat fara cuvinte. De retusat nu mai aveam eu timp sa stau, pt ca trebuia sa ajung la primarie, deci oricum ma luptam cu morile de vant.
Asadar, mare grija pe mana cui mergeti, caci s-ar putea sa va transforme o zi care trebuia sa fie frumoasa, in una cu mii de frustrari si suparare.
Silvia Vlad
Silvia Vlad2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism își spune cuvântul!!Timp și bani pierduți, calitate foarte slaba a serviciului primit, dacă as putea as oferii 0 stele.NU RECOMAND!!!!
Alexandra Calin
Alexandra Calin4 ani în urmă
Cea mai proastă experiență, nu știu cum își permite șefa de acolo să machieze când nu are habar de așa ceva. Si sa nu mai vorbim de prețuri.....nu recomand . Dacă vreți un machiaj frumos si o coafură bună, atunci nu va lăsați pe mâna ei. 2 milioane pentru un machiaj care in câteva ore s.a dus , nu e tocmai ok.
Balle5528
Balle55284 ani în urmă
Cea mai proastă experiență, cele mai proaste servicii, programarile nu se respecta, își bat joc de evenimentul tau. Nu recomand.
Rodica Grigorescu
Rodica Grigorescu5 ani în urmă
Placut si profesionist.
Beatrice Oana
Beatrice Oana2 ani în urmă
Cel mai prost salon din Târgoviște! Lipsa de profesionalism, figuri si impresii o mie și o mie, iar calitate și experienta ZERO, 0! Pe lângă faptul ca nu se respecta programul, n-au nicio treaba cu meseria asta. Mi-au ars și zgâriat scalpul, mi-au filat parul de la radacina, iar pe lângă asta, culoarea parului nu a fost cea dorita. NU RECOMAND NIMANUI!
Dacă as fi putut, nu as fi dat nicio stea!
Madalina Stancu
Madalina Stancu2 ani în urmă
CEA MAI PROASTA EXPERIENTA. NU SE RESPECTA PROGRAMĂRILE DELOC!!! Lipsa de profesionalism. Aveam programare la tuns la ora 13:30 și am ajuns sa aștept pana la ora 14:30 și nici măcar nu am primit scuze din partea doamnei respective care m a tuns. În timp ce ma tundea, după o ora de așteptat, stătea și sa vorbească cu alte cliente. Nu se poarta masca, nu se sterilizează după fiecare client în parte.
Locații recomandate