/Constanta/Salon de infrumusetare

ABeauty Clinique Constanța - Tratamente Corporale, Faciale Constanta. Criolipoliza, Remodelare Corporala, Epilare Definitiva, Acid Hialuronic Constanta

Bulevardul Tomis 93, Constanța 900178, România

ABeauty Clinique Constanța - Tratamente Corporale, Faciale Constanta. Criolipoliza, Remodelare Corporala, Epilare Definitiva, Acid Hialuronic Constanta
Salon de infrumusetare
4.9
189 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JJX+FH Constanța, România
+40 758 837 016
abeauty.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea G1 an în urmă
Recomand cu toată încrederea,personal excelent ,doctori minunați ,preturi pentru toate buzunarele
Alina Maria
Alina Maria2 ani în urmă
La aceasta clinica am găsit profesionalism și promptitudine, completate de servicii de calitate și preturi corecte raportate la piață.  Calitate excelenta de execuție. Mediu curat, adaptat pandemiei în vigoare. Voi reveni cu drag și plăcere.
Dana Tabultoc
Dana Tabultoc2 ani în urmă
Am vizitat aceasta clinica pentru un tratament facial. Am fost întâmpinată cu amabilitate si am primit răspunsuri la fiecare dintre întrebările mele. Chiar si pe parcursul tratamentului mi s-a explicat fiecare pas si, pe lângă asta, am primit si sfaturi foarte utile.
Recomand!
Andreea Dobrogeanu
Andreea Dobrogeanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta clinica! Am intalnit aici oameni minunati. Voi reveni cu incredere si bucurie! Profesionisti la superlativ!
Nicoleta Catargiu
Nicoleta Catargiu2 ani în urmă
ABeauty Clinique Constanta, este una dintre cele mai bune clinici in care am fost. Personalul foarte bine pregătit , curatenia de nota 10+, iar dna doctor un om extraordinar. Recomand cu toată încrederea clinica aBeauty Constanta!
Bianca Caracota
Bianca Caracota2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de aceasta clinica. Personal foarte amabil, bine pregatit, prompt. Voi reveni de fiecare data la o noua interventie.
Bianca Ibadula
Bianca Ibadula2 ani în urmă
A beauty clinique este un loc în care se îmbină profesionalismul personalului medical cu amabilitatea și dispoziția de a face clientul să se fie informat cu privire la toate detaliile procedurii, să fie mulțumit de echilibrul calitate /preț, să se simtă confortabil și să își dorească să revină. Pe mine m-au încântat curățenia - aceeași și înaiinte de pandemie, deoarece erau deja respectate toate normele de igienă obligatorii într - o instituție medicală- personalizarea tratamentelor și a procedurilor și grija față de client, manifestată la toate nivelurile. Clar, recomand!
Mari Meanie
Mari Meanie2 ani în urmă
Personalul este mereu foarte bine pregatit ,super amabile si au multa rabdare . La orice intrebare am avut in legatura cu procedurile ,au stat si mi-au explicat foarte frumos,detaliat si pe intelesul meu .
Multa sanatate si va pup . 😘
Constanta Paraschiv
Constanta Paraschiv2 ani în urmă
Intr-adevar servicii de 5 stele! Am fost extrem de multumita inca de la prima vizita in aceasta clinica si revin cu incredere de fiecare data.
Locații recomandate