/Cluj/Salon de infrumusetare

GETT'S Color Bar - Salon Iulius Mall Cluj

Strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca 400000, România

GETT'S Color Bar - Salon Iulius Mall Cluj
Salon de infrumusetare
4.3
276 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCG+M9 Cluj-Napoca, România
+40 264 555 777
getts.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Dana popa
Dana popa2 ani în urmă
Produse foarte slabe din punct de vedere calitativ. Manichiura făcută în acest salon arata a doua zi oribil, parca se ștergea culoarea. Prețul foarte mare, nejustificat. Total dezamăgită.
Marian Mihalache
Marian Mihalache2 ani în urmă
Cel mai prost tuns din viata mea și am cerut o tunsoare foarte simplă, și o spun fără să exagerez. Personal cu experiență 0. Parul tuns în loc să-l găsești pe jos îl ai tot în tricou și-n pantaloni. Nu recomand deloc un tuns la GETT'S SALONS. Și cu tot respectul angajati-vă ceva personal mai cu experiență nu toți începătorii ce vor doar să-și umple buzunarele. Totuși este un salon cu "renume" dacă putem spune așa după această experiență, nu e o frizerie de colț la tanti Nuța.
Claudiu B
Claudiu B2 ani în urmă
De departe, cel mai bun salon la care am fost. M-am tuns in multe locuri, dar asta le intrece pe toate, cred ca au doar personal calificat, chiar stiu ce fac. O sa revin cu siguranta.
Bianca-Miruna Bodea
Bianca-Miruna Bodea2 ani în urmă
Un salon excelent din toate punctele de vedere, recomand cu cea mai mare incredere! Mi-a fost foarte greu sa gasesc un haircolorist caruia sa ii fiu fidela, iar acum ca am cunoscut-o pe Andre nu imi pot imagina sa ma vopsesc altundeva❤️
Alexandru Kramer
Alexandru Kramer4 ani în urmă
I got a rash that is still visible after aprox. 24 hours; It was a brutal experience.I was expecting at least a decent experience according to their (high) prices.
Post răspuns : am observat preocuparea dumneavoastră în vederea păstrării imaginii de salon high-end, doar a imaginii ; (încă) aștept cu deosebită (ne)răbdare telefonul.
Ioana Luca
Ioana Luca4 ani în urmă
Singura chestiune placuta, motiv pentru care nu pot da 1 stea, a fost domnisoara de la manichiura, foarte amabila. In schimb, o totala dezamagire raportat la modul de calcul pentru o manichiura cu oja semipermanenta. Nu s-a urmat nicio procedura pentru o manichiura simpla- inmuiat, exfoliere, indepartare cuticule etc, nici nu le-am dorit, dar le-am platit pentru ca aceasta e modalitatea de calcul. O aplicare de oja semipermanenta implica o pilire de baza in mod evident, deci nu consider ca se justifica pentru asa ceva sa platesc ca pentru o manichiura simpla. Nu inteleg de ce se cumuleaza sau, macar de ce nu este stipulat acest lucru in tabelul de preturi de pe site.
In al doilea rand, cand am intrebat de coafat pentru ocazie, mi s-a spus ca depinde de coafura, de ce tip de coc e, agrafe etc. Apoi raportat la un machiaj de zi, la fel, depinde de ce vrea sa faca make-up artistul, se va vedea la momentul realizarii machiajului. Lipsa de previzibilitate, transparenta. Manichiura bine executata, dar nici faptul ca este un salon in mall, investitii etc, nu justifica preturile exagerate sau faptul ca nu poti sti cat vei avea de platit de la bun inceput. Eventual stii minimul de la care pornesti, dar nu se stie care va fi maximul.
Simirea Ana Maria
Simirea Ana Maria2 ani în urmă
Am mers la acest salon pentru un tuns și aranjat. Din păcate de cum am intrat doamna căreia am fost repartizată a făcut un comentariu legat de părul meu fără să întrebe măcar, iar mai apoi când așteptam cu balsamul pe păr a avut o conversație telefonică personală din care reieșea că nu îi place ce face și că nu mai are de gând să stea mult pe acolo și la sfârșit a și folosit un limbaj neadecvat. Nu mi se pare normal să ai conversații private în timp ce clientul e lângă tine. Am mers la un salon în Mall nu la o tanti în cartier de la care nu ai pretenții. Efectiv mi-a schimbat starea pozitivă cu care mersesem. Tunsul a fost ok dar chiar și așa am ieșit dezamăgită. Sigur nu o să mai revin.
Tibi Mose
Tibi Mose2 ani în urmă
Tuns de 15 lei la preț de peste 100. Dezordine pe masa și tuns în graba.
Am impresia ca mi-au furat banii.
Îmi pare rău, dar nu sunteți barber shop. Poate doar frizerie cu program prelungit.
Locații recomandate