/Cluj/Salon de infrumusetare

Quantic One

Strada Avram Iancu 492-500, Florești 407280, România

Quantic One
Salon de infrumusetare
4.3
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2M+37 Florești, România
+40 749 587 105
vedo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Marius Ileni
Marius Ileni4 ani în urmă
M-am tuns de 2-ori aici. Prima dată m-a tuns Vasile un tip calm atent la detalii și care mi-a aranjat parul cum am dorit plus 2 spălări, pudra, etc. A doua oră m-a tuns un tip X in grabă mai scurt de cât l-am rugat și inegal, fără atenție la detalii, o spălare și fără pudră. Am platit aceeasi 50 lei dar pentru tunsoarea a doua am avut nevoie de aer sa mă calmez puțin. Concluzia: trebuie să fii cu băgare de seamă cine te tunde dar mai bine urmărește cu atenție foarfeca aia.
Andreea Paula
Andreea Paula4 ani în urmă
Foarte mulțumită, servicii de calitate. Mulțumesc Emilian pentru răbdare, creativitate și profesionalism. Recomand cu încredere!
Madalina Toma
Madalina Toma4 ani în urmă
O experienta placuta intr-un salon cu o energie pozitiva. Recomand.
A Dan
A Dan5 ani în urmă
Cred că cel care tunde bărbați are nevoie de ochelari sau de mult bun simț. Așa se câștigă 45 lei în 3 minute? Rezultat- o tunsoare de tot rahatul, pe o parte într-un fel pe o parte în alt fel. Nu recomand!!!!!!!!!!!

Later edit: deci pe cuvântul meu, dați-l afara că e incompetent

Later edit 2: era vorba de prietenul meu cel care a fost tuns în scârbă de un individ care se cam grăbea. În plus de asta nu e suficienta lumina înăuntru cat să se vadă bine si in detaliu rezultatul final. După ce a ieșit de acolo am observat că e complet diferit pe o parte fata de cealalta, de toată jena.
Mulțumesc pentru oferta gratuita de retușare dar nu mai este cazul. Înțeleg că toți suntem oameni și că mai greșim, dar daca era interes din partea frizerului atunci și-ar fi petrecut mai mult de 5 minute la o tunsoare că să își corecteze greșelile.
Alexandra Teisan
Alexandra Teisan5 ani în urmă
Am comandat de mai multe ori de pe acest site si nu am avut probleme, produsele au fost ambalate frumos in folie de plastic, curat, chiar nu am ce le reprosa, mai rar in Romania un serviu asa rapid si transparent. Felicitari si tineti-o tot asa ! Recomand !
Ioana Stefanescu
Ioana Stefanescu5 ani în urmă
Multumesc pentru rapiditatea cu care s-a livrat comanda si pentru cadoul dragut din interior. Cu siguranta voi mai comanda. :x
Laura cosma
Laura cosma5 ani în urmă
am sunat azi pt programare la un vopsit, anuntand pe site ca lucreaza cu produse profesionale etc. mi s-a raspuns foarte sec “nu facem” fara nicio explicatie!!!
MB
MB2 ani în urmă
O tunsoare strâmbă, am vazut ulterior dupa ce am plecat ca parul este mai lung in partea stanga decat in partea dreapta. :( Baiatul care m-a tuns a parut ca si-a dat interesul dar din pacate rezultatul nu a fost cel asteptat. :( Imi pare rau ca nu pot atașa si poza facuta dupa ce am ieșit din salon.
Locații recomandate