/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Milano Luxury

Str. Nicolae G. Caramfil nr. 34, București 014143, România

Milano Luxury
Salon de infrumusetare
4.7
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JV+F5 București, România
+40 772 211 111
milanostyle.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Oana Sirbu
Oana Sirbu2 ani în urmă
Am.fost de 2 ori la acest salon si de 2 ori mi-am luat teapa. Manichiura cu oja semipermanenta a durat 3 zile. Nu recomand
Cezarina vasile
Cezarina vasile4 ani în urmă
Am fost mulțumită din toate punctele de vedere.Un personal profesionist si amabil care mi-a oferit servicii de calitate si o experienta placuta.
CRISTINA ANASTASIA
CRISTINA ANASTASIA5 ani în urmă
Cel mai bun salon din zona! Personal profi, amabil, produse de top si cea mai buna îndemânare! Este salonul meu de suflet, unde ma simt ca acasa și unde îmi fac tot cr tine de beauty! Recomand.
Alina-Maria Ionescu
Alina-Maria Ionescu2 ani în urmă
M-am programat acum câteva zile la o pedichiură clasică. Am ajuns cu 5 minute mai devreme, așa cum este normal. Mi s-a spus să iau loc fiindcă mai durează cel mult 10 minute. După 20 de minute, adică 15 minute peste ora programării mele, am anunțat că nu mai pot aștepta. Singura preocupare a fost să mă întrebe dacă doresc să reprogramez. De ce aș dori să fac asta la un salon care nu-și respectă clienții? Civilizat este ca dacă întârzii, măcar să ai bunul simț să vii să anunți clientul și să-ți ceri scuze, eventual să-i oferi un pahar cu apă. La noi se comportă de parcă îți fac un favor, pe banii tăi și, mai ales, pe timpul tău. De ce se mai fac programări dacă nu se respectă? Nu putem înțelege că unii oameni chiar nu au timp să piardă pe un scaun? Mi se pare atât de tristă această atitudine și sfidătoare față de bunul simț.
Georgiana Cristina Radu
Georgiana Cristina Radu2 ani în urmă
Am fost eu la manichiura/pedichiura la Adriana ca nu cumva sa ajuneti voi la ea. Prima data cred ca am avut programare la ea acum un an si a lucrat grabit, neglijent, mi-a dat sangele, ma dureau degetele si de la maini si de la picioare, daaaar m-am gandit ca poate a avut o zi proasta sau poate este incepatoare. Acum cateva saptamani am acceptat o programare la ea gandindu-ma ca poate ceva s-a mai schimbat in calitatea serviciului ei. Absolut nimic nu s-a schimbat.
In schimb Tatiana este minunata, lucreaza atat de ingrijit, nici nu simti cand taie cuticulele etc. (tocmai de aceea este asa greu sa gasesti loc la ea in program. )
Am mai fost la Elena la make up, este super si pentru machiaj mai natural, dar si pentru machiaj de eveniment.
Roxana M
Roxana M2 ani în urmă
Dupa o experienta mai putin placuta la un alt salon unde dupa 6 sedinte de laser nu am avut nici-un rezultat,am ajuns aici.Dupa prima sedinta am avut imediat rezultate foarte bune.
Daca sunt multumita?Extrem de multumita,recomand 👏P.S Good job Gabriela!
Camelia Similea
Camelia Similea2 ani în urmă
Profesioniști dar foarte scumpi.
ALINA Luminita VLADUT-Munteanu
ALINA Luminita VLADUT-Munteanu2 ani în urmă
Mulțumesc, Violeta, un hair stilist profesionist! O recomand cu încredere, sunt clientă veche a ei! Salonul a câștigat un om deosebit.
Locații recomandate