/Brasov/Salon de infrumusetare

Studio del Arte Nails Academy

Strada Crișan 17, Brașov 500040, România

Studio del Arte Nails Academy
Salon de infrumusetare
5
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHXM+W6 Brașov, România
+40 725 867 674
instagram.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Miruna Petruta
Miruna Petruta2 ani în urmă
Am fost pentru prima dată la acest salon, însă nu o să mai revin cu siguranță. Și spun asta pentru că am avut o experiență neplăcută din mai multe puncte de vedere.
Am avut programare la ora 13:00 iar fiind o persoană punctuală am ajuns la locație cu două, trei minute mai devreme. Am intrat în salon iar tehniciana avea deja o clientă la manichiura. Am salutat politicos și bineînțeles mi s-a răspuns la salut. Iar apoi am așteptat in picioare timp de jumătate de oră pentru a termina manichiura clientei ce era deja in salon. Chiar înainte sa plece clienta, manichiurista m-a întrebat dacă am programare la ora 14, i-am răspuns ca aveam programare la 13. Ea și-a cerut scuze spunând ca altă colega de a ei mi-ar fi făcut programare. Nici măcar nu știam ca mai lucrează altă persoană acolo in afara de ea, deoarece pe pagina de Instagram apăreau poze doar cu ea.
In fine… a plecat clienta și m-am așezat la masă la ora 13:30. Când manichiurista mi-a văzut unghiile făcute la alt salon, a devenit aroganta și a spus ceva de genul “Nu am văzut ceva mai urat de când mama m-a făcut”. A început să îmi facă poze la unghiile ce le aveam, apoi s-a apucat de treabă.
Intre timp venise o alta clienta care avea programare la ora 15 și a avut de așteptat aproximativ o ora pentru a-mi termina mie manichiura.
La final am întrebat cât costă și mi s-a spus 180-190 de lei. Neavând mărunt i-am dat două bancnote de 100, mi-a făcut bon iar prețul final fiind 190 de lei. Deci manichorista și-a ținut tips 20 de lei și spun asta deoarece prețurile de pe pagina de Instagram erau: 130 construcție mărimea 2 + 40 de lei french decorativ (modelul pe care l-am ales eu)
Cât despre unghii nu am ce să spun, au ieșit absolut perfecte, însă dau așa nota mică din cauza experienței neplăcute pe care am avut-o( neprofesionalism, nerespectarea programării + tipsul pe care și l-a luat manichiurista)
Am să atașez mai jos poze cu unghiile, programarea pe care am făcut-o, prețurile de pe pagina de Instagram, dar și bonul fiscal (cât am mai reușit sa salvez din el)
Vieru Madalina Elena
Vieru Madalina Elena2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate și personal de calitate.
Recomand cu încredere tuturor celor care își doresc o manichiura excepțională, dar și o pedichiură medicală ca la carte. Recomand și toate tratamentele pe care Studio del Arte Nails le oferă. Personal sunt foarte încântată de toate serviciile oferite.
Nicoleta Cepoiu
Nicoleta Cepoiu2 ani în urmă
Ca model pentru curs, am avut parte de o experiență minunata la Studio del Arte Nails Academy!! Unghiutele sunt foarte frumoase si resista 😍
Iulia jessica Serban
Iulia jessica Serban2 ani în urmă
Am ales sa ajung la cursul acesta deșii sunt peste 100 de scoli în orașul în care locuiesc(Bucuresti) nu regret nici măcar un km din cei 180 pe care i-am parcurs pentru minunatul început de drum la care am pornit cu ajutorul Florentinei, o persoana la care cu greu găsesc cuvinte pentru a o descrie.
Răbdarea și profesionalismul pe care a reușit sa le demonstreze încă din primele ore alături de ea, m-au cucerit.
Am plecat la acest drum fără vreo cunoștință în domeniu și când zic asta ma refer ca nu am ținut niciodată un instrument pentru manichiura sau nu am știut care sunt pașii pentru formarea lucrărilor excepționale pe care oricare dintre noi doar le vede în poze, fără sa știu câți pași, cata munca și cât efort este un spatele unei manichiuri cu gel perfecta și a pozelor care pana și ele se fac cu tehnica.
Am petrecut 5 zile intr-o grupa cu oameni minunați, cu oameni calzi, cum nu ma așteptăm să întâlnesc.
Am reușit sa ne încurajăm și sa muncim ca niște furnicute pentru a realiza lucrări perfecte și pentru a ii umple sufletul de mândrie Florentinei, care se umplea de zâmbete atunci când din mâinile noastre ieșeau lucrați perfecte.
Da, cu mana pe inima, m-as duce și la mii de kilometrii pentru omul cald, blând și plin de talent, determinare și profesionalism pe care l-am întâlnit în aceasta scoala minunata.
Aștept sa revin cu drag pentru a perfectiona tot ce am reușit sa dobândesc în acest curs . Sunt singura ca o sa fiu primita cu aceeași căldură.
Iti mulțumesc pentru tot și de-abia aștept sa ne revedem!
Adnina
Adnina2 ani în urmă
Cele mai frumoase unghii pe care le-am avut vreodată. Flori este super de treaba și foarte atenta la detalii. Toată lumea in salon e foarte prietenoasa. Recomand !!!
Crina Balent
Crina Balent2 ani în urmă
Am fost model in cadrul cursului , o experienta foarte frumoasa iar unghiutele mele sunt laudate de toata lumea. Atmosfera a fost una foarte placuta si desi am fost pentru prima oara m am simtit ca intre prietenii ca si cum cunosteam pe toata lumea:)) 😁😊💖Iar cat despre profesoara era atat de calma si primitoare le explica cursantelor foarte frumos si parca intelegeam si eu desi nu eram cursanta eram model 😁Timpul a trecut atat de repede 😁❤️❤️❤️
Diana Cîrstea
Diana Cîrstea2 ani în urmă
Am fost la acest Salon in calitate de model pentru un curs. Pe langa faptul ca in momentul in care am ajuns acolo m-au facut sa ma simt "ca acasa", un mediu extrem de placut, pe tot parcursul cursului m-am simtit excelent, dovada de profesionalism 100%, iar FINALUL a fost de-a dreptul wowwwwww ❤️. Sunt foarte incantata de unghiute! Felicitari SALON DEL ARTE NAILS ACADEMY ! Recomand cu mare mare drag!
Felicia Pitica
Felicia Pitica2 ani în urmă
Am trecut pragul acestui salon pt prima data in calitate de cursantă, curs stilist protezist bază. Am invatat foarte multe tehnici noi de la Flori, careia ii mulțumesc pt răbdare si profesionalism si care m-a ajutat sa am mai multa incredere in realizarea visului meu, cu siguranța voi reveni si ca clienta, recomand din tot sufletul cursurile Florentinei, cat si serviciile salonului.
Locații recomandate