/Brasov/Salon de infrumusetare

New Nails Health & Beauty

Strada Nicolae Titulescu 31, Brașov 500103, România

New Nails Health & Beauty
Salon de infrumusetare
4.6
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX7+RH Brașov, România
+40 368 002 680
newnails.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Turcu
George Turcu4 ani în urmă
În urma cu 2 ani mi-sau încărcat unghiile de la ambele picioare. Cele mai dureroase erau degetele mari Haluce drept și Haluce stand. Bineînțeles că nu știam de pedichiura medicala și am ales sa ma opererz la Haluce drept de 2 ori și la Haluce stâng odată. După 6 luni de la fiecare din operație unghiile se încarnau și se imfectau iarăși ba mai mul am făcut și un stafilococ aureus. Întâmplarea a făcut sa, merg la o farmacie unde am auzit pentru prima data de pedichiura medicala New Nails Internațional. Acolo am văzut ce înseamnă pedichiura medicala la prima ședință mi sau scos colți de la unghi ce erau încărcate fără durere și am putut sa merg. Dupacea mi-sa aplicat un tratament și aparate de tip padofix comprese sterile sub unghi(capoline) curățare periodica tratament cu propolis, acid boric, ligasano și hidrosorb.Ușor, ușor au apărut și rezultatele în 8 luni de zile unghiile mele au revenit la norma ma bucur dinou ca pot să joc fotbal. Felicitări echipei Anton Iryna, Iby și Alexandra pentru munca extraordinara care o depuneți, rezultatele și serviciile de calitate.
Munteanu Olimpiu
Munteanu Olimpiu4 ani în urmă
Am găsit Academia acum câțiva ani, având o problemă destul de delicată la unghiile de la picioare. Am găsit mai mult decât am căutat: profesioniști care cunosc ”la zi” toate inovațiile în domeniu, igienă, curățenie și, nu în ultimul rând, omenie și bun-simț. Mulțumesc, Academia New Nails International!
Viorela Marcu
Viorela Marcu4 ani în urmă
Mama mea, in varsta de 85 ani, a avut probleme delicate pe care doamna Irina Anton le-a inlaturat! Profesionalism, incredere, igiena, respect! Felicitari si numai succese!
Olga pocris
Olga pocris4 ani în urmă
Ma asteptam la.o mai mare grijă. Păcat că nu pot atașa o fotografie sa se vada cat de ciupita este pielea in zona cuticulelor. Recomand o mai bună comunicare cu clientul.
Zsuzsa Reiff
Zsuzsa Reiff2 ani în urmă
Salon cu un personal foarte calificat, atmosferă plăcută, punctualitate germană. Am reușit să scap de probleme la talpă cu care m*am confruntat ani de zile. Mulțumesc
Eniko Szekely
Eniko Szekely2 ani în urmă
Dupa multe incercari/bani aruncati, am gasit-o pe Irina. Mi se spusese ca unghiile mele nu vor mai creste niciodata, dar ea m-a ajutat ca astazi unghiile sa creasca si sa se refaca!
O recomand cu incredere!
PRACTYK PRACTYK
PRACTYK PRACTYK2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru serviciile oferite, sunt foarte mulțumit de profesionalismul de care ați dovadă. Recomand cu toată încrederea!
Carmina gal
Carmina gal2 ani în urmă
Un salon de elita , curatenie impecabila si oameni profesionisti. Multumesc Iryna si Iby.
Locații recomandate