/Braila/Salon de infrumusetare

Oxigenare Hiperbara Braila

Aleea Învățătorilor 12, Brăila, România

Oxigenare Hiperbara Braila
Salon de infrumusetare
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
7X64+39 Brăila, România
+40 787 768 975
oxigenhiperbar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 11–19
Mirecuri: 8–16
Joi: 11–19
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elys Tudort re
Elys Tudort re4 ani în urmă
Profesionalism maxim, curățenie,o experiență plăcută o recomand 💯/💯, corpul meu avea nevoie de așa ceva,va mulțumesc
Eurocont Orzan
Eurocont Orzan5 ani în urmă
“E ca si cum ti-ai duce celulele la spa….” …. aşa descria experienţa avută o doamnă care a beneficiat de curând de oxigenare hiperbară ….

Când suntem întrebaţi “ce este oxigenarea hiperbară?” ne grăbim să definim, să descriem, să redăm rezultatele din studii efectuate… dar…parcă ne scapă ceva…Totdeauna avem sentimentul că nu subliniem ce este mai important, acel “ceva” care să redea fidel “oxigenarea hiperbară”. Doamna care s-a bucurat de oxigenare hiperbară însă, cu doar câteva cuvinte a reuşit să contureze un profil pe măsura beneficiilor acestei proceduri:

“E ca si cum ti-ai duce celulele la spa….”

“Am participat la 12 sesiuni de terapie hiperbara cu oxigen cu scopul revitalizarii organismului. Citisem despre intinerirea celulelor folosind oxigenul si mi s-a parut o tehnica interesanta si benefica. E ca si cum ti-ai duce celulele la spa si a meritat din plin. Fiecare sesiune a reprezentat 2 ore de relaxare urmata de un somn mai odihnitor. Voi repeta experienta curand.”…. aşa reda doamna experienţa avută şi îi mulţumim pentru frumuseţea descrierii!

Da….DA…. aşa este….! Este “ca si cum ti-ai duce celulele la spa” fără doar şi poate!!!!!! O descriere mai fidelă de atât nu se poate. Celulele pur şi simplu….renasc…!!!!

Cei care îşi doresc o stare generală de bine pot apela cu încredere la această terapie non-invazivă. Oxigenarea hiperbară permite organismului să funcţioneze mai bine pe toate palierele: intelectual, mental, social, profesional. E ca şi cum îţi redobândeşti dintrodată energia şi totul devine mai uşor. De când nu aţi mai dormit profund … ca atunci când eraţi copii…fără griji? Este cel mai rapid efect al oxigenării hiperbare… un somn profund şi odihnitor care îţi asigură energia vitală pentru acţiunile tale zilnice!!!!
Locații recomandate