/Bacau/Salon de infrumusetare

Cătălin Lungu Salon & Academy

Strada Ștefan cel Mare nr. 32C, Bacău 500360, România

Cătălin Lungu Salon & Academy
Salon de infrumusetare
4.7
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWJ8+H3 Bacău, România
+40 752 555 923
catalinlungu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marina S
Marina S2 ani în urmă
Experiența pozitivă la acest salon. Am făcut programare la Marian, urmând recomandările unor cunoștințe și nu am fost dezamăgită! Tunsoarea se potrivește fizionomiei și părul se aranjeaza bine și după spălare (câteodată am avut surprize neplăcute in aceasta privință).
Claudia Dobrin
Claudia Dobrin2 ani în urmă
Dezamagitor!!!! E ca in proverbul ' la pomul laudat nu te duce cu sacul''.
M-am dus cu toata deschiderea ca vreau o schimbare, dar rezultatul a fost total neasteptat, exact ce i-am precizat ca nu vreau, exact asta am obtinut, o tunsoare nepotrivita fizionomiei mele si mai ales nepotivita texturii parului meu, des si ondulat. N-am mai trait o astfel de experienta vreodata, nici macar atunci cand am apelat la novici in aceasta meserie... sa plec de la salon, sa sfarsesc sub dusul cu apa si sa caut solutii sa repar dezastrul...
Ovidiu stanciu
Ovidiu stanciu2 ani în urmă
Merg la acest salon de fiecare dată când mă întorc în țară. Oameni prietenoși și profesioniști, atmosferă faină și o plăcere să stai de vorbă cu Cătălin Lungu.
Gabriela Lungu
Gabriela Lungu4 ani în urmă
Un salon foarte rece si cu o musica ft nervoasa.(cum ar spune sotul meu) imi doream o schimbare de craciun..sperand ca daca voi merge la un salon renumit pt tunsori ..imi voi realiza dorinta..dar nu a fost sa Fiè.. asa imi doream schimbarea..dar din pacate am plecat doar cu dureri de cap..Cu tot respectul pentru personal si a orelor de munca. Cu toate astea..un calduros La Multi Ani!!!
Iulia Nichifor
Iulia Nichifor4 ani în urmă
Din 2015 sunt clienta fidela a salonului. Marian Ioan Vlad este stilistul meu, il recomand 100%.
După foarte mulți ani în care mi-am îndreptat parul, el m-a făcut să-mi iubesc parul ondulat. De fiecare dată când ies de la salon, văd privirile admirative ale celor din jur și știu că iar a făcut o treabă extraordinară!
Meri Vacarasu
Meri Vacarasu4 ani în urmă
Sunt un nou client fidel domnului Marian Ioan Vlad si salonului Cătălin Lungu și vreau să-l recomandat pentru profesionalismul si starea de spirit pozitivă pe care o oferă personalul.
Teodora N
Teodora N2 ani în urmă
Recomand cu încredere, atmosfera este primitoare, oamenii sunt profesioniști, am fost foarte mulțumită de serviciile oferite, voi reveni cu drag.
Paki Haret
Paki Haret2 ani în urmă
Cele mai bune servicii de coafura din orasul Bacau.
Locații recomandate