/Arges/Salon de infrumusetare

SanaVital Pitesti

Strada Trivale nr. 46 Bis, Pitești 110048, România

SanaVital Pitesti
Salon de infrumusetare
5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV56+7Q Pitești, România
+40 741 657 877
sanavital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Clotaru
Doina Clotaru2 ani în urmă
Este super,deja dupa prima sdinta mi a cedat o durere la coloana, pe care o aveam de peste 25 de ani.Personal pregatit,amabil locație primitoare si intimă.Va recomand!
Mihaela Musat
Mihaela Musat2 ani în urmă
Recomand acest salon. De aproximativ 6 luni fac masaj terapeutic, dna Jeni a reusit sa-mi reda o posturare normala a corpului. Multumesc pe aceasta cale si pot spune ca am intalnit un terapeut profesionist.
George Pascu
George Pascu2 ani în urmă
E timpul să ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră și să facem ceva și pentru noi, pentru corpul nostru care ne poartă peste tot și ne permite să realizăm tot ce ne dorim.
Nu trebuie să așteptăm să ne îmbolnăvim sau să suferim un traumatism sau altul cum a fost în cazul meu.
La cabinetele SanaVital din Pitești și Policlinica Mioveni putem să facem ceva pentru noi, pentru fortificarea organismului și întărirea sistemului imunitar.
Vă recomand să vă programați și să beneficiați de cele mai bune ședințe de masaj, termomasaj, reflexoterapie, consiliere personală, nutriție și hidratare cu apă ionizată.
Andreea Niculae
Andreea Niculae2 ani în urmă
Profesionisti! Cu o abordare holistica a corpului uman, ofera sfaturi utile despre corp, nutritie si in general beneficiile terapiilor pe care le aplica. Recomand cu caldura masajul terapeutic, reflexoterapia si patul Ceragem.
George D.
George D.2 ani în urmă
Am fost la masaj la SANAVITAL Pitesti. Experienta mea ? Uiti de griji (si de junghiuri !). . . . Imbini relaxarea prin masaj, cu detensionarea corpului si a durerilor (prin reflexoterapie si utilizarea procedurii CERAGEM). . . . Desi sunt din Craiova, si am ajuns la SANAVITAL pe perioada unor cursuri urmate in Pitesti, mi-am promis ca de fiecare data cand voi veni la Pitesti, cu programare inainte, imi voi rezerva timp pentru mine la SANAVITAL. Personal de nota 10 ! Felicitari !
Mayapro9
Mayapro92 ani în urmă
Este un loc în care mă pot detașa de lucrurile cotidiene,unde energia buna se simte încă din primele minute de masaj! Recomand
Marieta Diniasi
Marieta Diniasi2 ani în urmă
A fost de un profesionalism total ,de inalta clasa.Recomand tuturor sa mearga la Sana Vital Pitesti.
Flory Stoica
Flory Stoica2 ani în urmă
O experiență de vis frumos! Relaxant, educativ, terapeutic... Abia aștept să revin! Recomand! 👏💚🤩
Locații recomandate