/Alba/Salon de infrumusetare

Beauty by Elena

Bulevardul Revoluției 1989, Alba Iulia 511080, România

Beauty by Elena
Salon de infrumusetare
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HH7+CM Alba Iulia, România
+40 724 524 219
beautybyelena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florina David
Florina David2 ani în urmă
Foarte mulțumită de servicii!Dupa numai 4 ședințe ,rezultatele sunt..waw!.Profesionalism,amabilitate ,calitate ..etc..
Acestea le gasiti la Elena,și nu numai.
Recomand cu cea mai mare încredere !
Maria Georgiana Gheorghe
Maria Georgiana Gheorghe2 ani în urmă
Epilarea definitivă chiar funcționează, iar rezultatele au apărut chiar de la prima ședință. Pare greu de crezut, știu, dar chiar așa a fost. Recomand cu încredere Beauty by Elena! Elena chiar știe ce face!!!
Maria-Adriana Babeș
Maria-Adriana Babeș2 ani în urmă
Profesionalism, implicare, dăruire, empatie și respect, toate în cadrul frumos și primitor al salonului. Elena este dedicată pasiunii și muncii sale iar asta se vede în rezultatele obținute. Fiecare experiență la Beauty by Elena este o plăcere ♥️
Mihaela Blajan
Mihaela Blajan2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute după doar patru ședințe de epilare definitivă! Părul crește mult mai rar, mai subțire și foarte încet, nu m-am așteptat să văd rezultate chiar după prima ședință, însă am fost foarte plăcut surprinsă. Raportul calitate-preț, excelent! Elena e o profesionistă desăvârșită și un om minunat! Recomand cu mare drag!
Anca Petrascu
Anca Petrascu2 ani în urmă
De mult timp am cautat o soluție revoluționară pentru parul nedorit de pe corp ! Mi-am dorit mai puțin par pe corp sau deloc si acest lucru sa întâmplat datorită epilarii definitive la acest salon ! Eu va asigur ca după ce o să încercați o să fiți mult mai fericite că ați găsit o metodă salvatoare !! Recomand cu drag ! Serviciile sunt de calitate ,iar Elena da dovada de fiecare dată de un profesionalism aparte !
Ioana Tulea
Ioana Tulea2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile de epilare definitiva si de personalul absolut minunat! Spre uimirea mea, rezultatele au fost chiar de la prima ședință! Multumesc, Beauty by Elena!!!
Irina Ronchini
Irina Ronchini2 ani în urmă
Servicii de calitate si rezultate de la prima sedinta, iar Elena este foarte draguta! Eu sunt foarte mulțumită! Recomand cu drag!
Silvia Soso
Silvia Soso2 ani în urmă
Un loc cu oameni minunați, bine instruiți și cu aparatură de ultimă generație. Am avut rezultate de la prima ședință, preturile sunt mai mult decât decente. Sigur o sa revin 🥰
Locații recomandate