/Vrancea/Sala de fitness

PLATINUM GYM & FITNESS

Calea Munteniei 11, Ceardac 620172, România

PLATINUM GYM & FITNESS
Sala de fitness
4.8
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5CC+WW Ceardac, România
+40 758 605 362
platinumgym.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps PLATINUM GYM & FITNESS
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Ciprian
Ciprian160 zile în urmă
Sala este permanent curata si aerul conditionat face fata perfect.Angajatii mereu vin in ajutor cu sfaturi daca te vad ca nu te descurci la un anumit exercitiu.Este un loc foarte bun considerand pretul ieftin fata de alte sali.
Singurul minus ar fi faptul ca sala este destul de aglomerata,dar asta nu ar trebui sa te opreasca din a exersa.
Valentin Tulea
Valentin Tulea191 zile în urmă
O sala super curata cu personal si membri super ok , dotata cu toate aparatele necesare
Marian Bogdan Barbu
Marian Bogdan Barbu221 zile în urmă
Noi, cei care mergem în fiecare dimineață la sală, n-e simțim ca într-o o familie!
Vasilache Marian
Vasilache Marian313 zile în urmă
Plusuri:
- sala moderna
- aparate suficiente
- aer condiționat și curățenie exemplara în sala
- 7 card

Minusuri:
- aglomeratia

Sugestii:
- ținând cont de capacitatea sălii, ar putea fi înlocuite dulapurile sau ușile dulapurile pentru a se crea mai multe spatii de depozitare în vestiar.
- mi-ar plăcea sa aduceți și o bara pentru triceps (forma de dreptunghi cu 2 prinderi inauntru)
Petruta Barbu
Petruta Barbu2 ani în urmă
Este o sală utilata cu aparate pentru toate gusturile;
in funcție de cerințe mai apare câte un aparat nou;
este foarte bine ventilată,mirosul este placut(nici nu zici că acolo se transpiră);
este liniște,împreună formăm o echipă de sportivi-de oameni civilizați;
train-erii sunt acreditați cu diplome pentru meseria lor;
Este un loc placut,pe gustul nostru,o recomand cu mult drag!
Wise&Smart
Wise&Smart2 ani în urmă
1. In vestiarul femeilor cosul de gunoi este mereu plin, chiuvetele nesterse, oglinzile murdare, la baie si este una singura, hartie igienica aruncata pe jos!
2. In sala, sunt oameni foarte necivilizati, isi lasa peste tot lucrurile, si daca vrei sa folosesti un aparat care e liber teoretic, practic e ocupat cu prosoape si apa si telefonul alteia sau altuia, daca le atragi atentia sau te comporti ca la piata ca sa afli al cui este obiectul, oamenii nu doar ca sunt nesimtiti ca isi lasa lucrurile personale si prosoapele transpirate pe aparat dar mai si comenteaza pe deasupra in loc sa isi ceara scuze, eu cred ca odata ce am platit pt acea sala, trebuie sa beneficiez de tratament frumos si daca e o problema sa se fixeze!
3. Referitor la 2, am discutat cu managerul, si nu s a ocupat de problema mea cea cu lucrurile peste tot, si pe deasupra a luat apararea clientilor "vechi" adica gen prietenie, oare nu trebuie ca toti cei care platesc sa primeasca tratament la fel si sa nu se tina cont de prietenii si favoritisme, daca un client e mai vechi dar este nesimtit nu inseamna ca nu trebuie sanctionat, sau avertizat!
4. O tipa de la receptie e vesnic agitata, rade aiurea, dar cand e cazul sa vorbeasca frumos si sa zambeasca se comporta cu indiferenta cu clientii, si se observa clar favoritismul fata de anumiti clienti!
Lipsa totala de profesionalism, indiferenta, comportament jovial si caracteristic zonei!
Nu recomand!!!
DM Mihai
DM Mihai2 ani în urmă
Nu recomand, șefu de aici nu știe să primească și recenzii negative, daca ar fi deștept, ar înțelege că atunci când ai o afacere ori faci ceva, nu toți oamenii te pot placea, și trebuie să îți asumi, și recenziile negative, asta ar fi fairplayul, nu e necesar să răspunzi la comentariile negative, e mai ok să îți ceri scuze daca nu știi să fi nepărtinitor și să ai grijă de clienții tăi, daca jignești mai ales o femeie căsătorită doar pt că ți a dat o recenzie negativă înseamnă că nu meriti 5 stele, nici măcar o stea, dar așa e sistemul trebuie sa las o stea că să îți scriu!!! In concluzie nu recomand acest loc!
Diana Andreea Ciolan
Diana Andreea Ciolan2 ani în urmă
“Sefu’” știe sa primească și recenzii negative, ba mai mult, le considera constructive. Ceea ce nu știți (pentru ca a avut “doamna” grija sa nu se vadă) in realitate nu e chiar e o doamna, ci o individa ciufuta cu un limbaj colorat.
In viziunea doamnei suntem toți niste țărani, așa cum s-a adresat câtorva persoane; iar cu asta și-a încheiat și nemulțumirea: “caracteristic zonei”. Așa suntem noi, moldovenii, no! 😉
Locații recomandate