/Tulcea/Sala de fitness

Elite Fitness Club

Strada Babadag 126, Tulcea, România

Elite Fitness Club
Sala de fitness
4.3
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QCX+MC Tulcea, România
+40 340 105 001
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ivanov Cristian
Ivanov Cristian2 ani în urmă
Sală bună de fitness.
Nicoleta monica tugui
Nicoleta monica tugui2 ani în urmă
Profesionisti si implicati! Recomand cu drag!!
Alex Piu
Alex Piu3 ani în urmă
Nu recomand această "sală" de fitness. În primul rând cuvântul sală este mult spus. Au 2 benzi de alergat dintre care una este defectă, trebuie să stai la rând ca la pâine și de-abia prinzi loc. Foarte putine aparate de cardio care sunt pe deasupra și ele defecte sau nesigure. Nu au făcut nicio investiție de 5 ani ,aceleași aparate de forță vechi, antice și de demult La capitolul curățenie și igienă este jale. Vestiar infect, toalete infecte fără capac. Praf pe toate aparatele pe care îl inhalam, noi ,proștii ce plătim abonament la acest grajd. Zic grajd din cauza mirosului insuportabil dat de lipsa unui sistem de aerisire. Vă recomand orice altă sală din acest oraș... Am rămas profund dezamăgit, bani aruncați pe fereastră .
Adina Matroz
Adina Matroz4 ani în urmă
Extrem de ingust spatiul, cu aparate foarte apropiate unul de altul. Aparate invechite, si nu sunt suficiente greutati. Singurul lucru functional este sala de cursuri, unde este destul de plin. Insa daca vrei sa te antrenezi individual este mai dificil de gasit un spatiu fara sa interferezi cu aparate sau fluxuri de oameni (accese si tranzitii).
Cătălin
Cătălin4 ani în urmă
Spatiul este destul de mic, sunt putine aparate de fitness si aerobic
CristinaMaria Carastoian
CristinaMaria Carastoian2 ani în urmă
Cei mai grozavi instructori din oraș!
Corina Sburlea
Corina Sburlea2 ani în urmă
Programul de aerobic este diversificat si muzica foarte antrenanta. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de beneficiile dansului. Foarte important: sunt luate toate masurile necesare de igiena pentru prevenirea imbolnavirii cursantilor.
Iuliana Ivanov
Iuliana Ivanov2 ani în urmă
O sală de fitness in care nu s-au făcut deloc investiții,se strică aparate de fitness ,nu le repară sau cumpără altele mai performante,Peste 10 ani această sală de fitness va fii la fel.Preturi mari ,nu justifică preturi mari cu aparatele de fitness, vechi de acum 20 de ani.
Locații recomandate