/Timis/Sala de fitness

High Class Studio - fit center

Aleea Cristalului nr. 7, Timișoara 300688, România

High Class Studio - fit center
Sala de fitness
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MX+X5 Timișoara, România
+40 724 648 748
hcsfit.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Virciu Alex
Virciu Alex2 ani în urmă
Echipament de ultima generație, personalul foarte bun, după fiecare antrenament randamentul este foarte bun. Recomand.
Camelia Teicu
Camelia Teicu2 ani în urmă
Am colaborat cu echipa de la High Class Studio inca de la inceput. Sunt foarte multumita de echipa, dar si de tipul de antrenament. Intre locul de munca si un copil mic, nu gasesc foarte mult timp pentru a merge la sala de sport, de aceea cu 20 de min pe samtamana reusesc sa ma mentin in forma, sa tonific toate grupele de muschi si sa am parte de intimitate in timpul antrenamentului.
Tompa Romina
Tompa Romina2 ani în urmă
Recomand High Class Studio! Rezultatele se văd chiar de la primele antrenamente, cu puțin ajutor din partea unei alimentații mai sănătoase, desigur. Personalul este foarte implicat în reușita clienților, ceea ce ajută la găsirea motivației.
Flory Bradau
Flory Bradau2 ani în urmă
Este exact ceea ce îmi doream, mai ales după o sarcina, cand timpul este foarte limitat. Ce îmi place cel mai mult la acest timp de antrenament?!...rămân surprinsa cum dispare celulita și nu în ultimul rand tonusul mult dorit.Recomand!
Andreea Balean
Andreea Balean2 ani în urmă
Dupa cum se cunoaște timpul este una din cele mai importante resurse asa ca, High Class Studio îți ofera cea mai buna varianta de a te menține si de a slabi.
O echipă de profesioniști!
Andreea Fratila
Andreea Fratila2 ani în urmă
Antrenorul a explicat tot procedeul și tipurile de exerciții ce trebuie făcute. Deși au părut pe moment exerciții simple, cu siguranță am simțit efectele următoarele zile. RECOMAND.
Roxana Diaconu
Roxana Diaconu2 ani în urmă
Recomand! Antrenament eficient intr un timp scurt! Ideal ptr cei care invoca motivul timpului. Personal profesionist, amabil!
Dragoslav Radovan
Dragoslav Radovan2 ani în urmă
Tipul de antrenament folosit de High Class a fost mult mai eficient decat am crezut inițial și practic, am obținut rezultatele dorite.
Locații recomandate