/Timis/Sala de fitness

NextFit

Strada Conac 50, Dumbrăvița 300254, România

NextFit
Sala de fitness
4.8
294 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6PP+V9 Dumbrăvița, România
+40 729 150 605
nextfitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Cristian Botizan
Cristian Botizan2 ani în urmă
Next Fit Dumbravita,recomand bazinul.
Toni is traveling
Toni is traveling2 ani în urmă
Am fost dezamăgit per total. Deși sala arată foarte bine din punct de vedere estetic (cu excepția lipsei geamurilor laterale, mi se pare un pic ca un buncăr), cu aparate în stare foarte bună și parcare imensă, sunt multe aspecte ignorate ce ar trebui rezolvate cât de repede:
- climatizare necorespunzătoare, de multe ori te sufoci în sală, chiar dacă nu e aglomerat (sau mai bine zis în special când nu e aglomerat, atunci nu se ventileaza corespunzător)
- foarte multe persoane sunt lăsate fără prosop pe aparate, când vezi ce transpirație lasă pe ele nu-ți mai vine să le mai folosești, ar trebui să fie obligatorii fără excepții. Partea bună e că sunt peste tot dispensere de șervețele și dezinfectant/soluție de curățat
- miros oribil în dușuri, cel puțin zona de bărbați. Ar trebui igienizate (mai des)
- cârpeli la aparate în loc de reparații corespunzătoare (am văzut în diverse locuri bandă izolatoare folosită pentru asta, șervețele puse sub aparat pentru echilibrat, etc)
Silviu
Silviu2 ani în urmă
Locația este foarte frumoasa, curata și cu aparate de calitate. Singurul lucru naspa este ca pe timpul verii aerul condiționat este dat foarte tare și poți sa răcești dacă stai sub el(eu am răcit). În rest nimic de reprosat.
Mihail Dobrovolschi
Mihail Dobrovolschi2 ani în urmă
Foarte bine organizata acesta sala și cu aparatura diversificată.
Sorin Udy
Sorin Udy4 ani în urmă
Marketing ieftin, nu va tot bateti cu pumnul in piept ca va pasa de clienti.Ati inchis sala nu pt ca va pasa de sanatatea noastra ci pt ca ati fost obligati de o hotarare a Comitetului pt Situatii de Urgenta. Ati scos coplata la 7card nu pt ca va pasa de clienti cum ati anuntat, ci pt ca ati fost conditionati de cei de la 7card, altfel renuntau la voi.Ar fi multe de spus...
Racz Darius
Racz Darius4 ani în urmă
Probabil una din cele mai bine dotate săli de fitness din oras, si cu siguranță cea mai arătoasa. Locul din spate pentru aerobic este absolut genial pentru diferite antrenamente de crossfit, poți sa combini tot felul de echipamente ca sa iti diversifici antrenamentul. Vestiarele sunt spatioase si îngrijite. Singurul motiv pentru care nu dau 5 stele e locația, personal imi este greu sa ajung in timpul săptămânii la NextFit din cauza aglomeratiei si a distantei.
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Nu e la fel de mult spațiu ca și cel de la cladirea VOX , dar este echipat cu toate aparatele necesare antrenamentelor . Personal primitor , loc curat. Recomand
Aida Bura
Aida Bura2 ani în urmă
👍🙂
Locații recomandate