/Timis/Sala de fitness

Beauty Center

Strada Iancu Flondor, Timișoara 300254, România

Beauty Center
Sala de fitness
4.4
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q697+2M Timișoara, România
+40 256 242 279
beautycentertm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 11–17
Scrie o recenzie
Cati Nechitescu
Cati Nechitescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita! Felicitari pentru munca depusa, dna Gabi de la unghii! 🤗
Gabriel Sipos (Gabriel)
Gabriel Sipos (Gabriel)2 ani în urmă
Un loc EXCEPȚIONAL pentru relaxarea doamnelor și domnișoarelor!
Simona Nanora
Simona Nanora2 ani în urmă
E relaxant si atmosfera faina!!!Personalul amabil.
Mihaela Vasiliu
Mihaela Vasiliu4 ani în urmă
Din pacate orele de aerobic dimineata nu se tin (desi mentionate in program) decat daca sunt inscrise 5 persoane min. La fel si orele de zumba sau kangoo pt copii. Asa ca desi ti-ai facut programare, primesti mesaj cu o ora inainte cum ca ora de aerobic de la 9 nu se va tine, ceea ce este f neplacut. Nu va sfatuiesc sa va faceti abonamenet pt multe ore pe luna pt ca veti ramane cu ore nefacute, iar abonamentul expira. Veti putea sa recuperati orele daca va faceti un nou abonment, dar atentie, trebuie sa fie cu cel putin acelasi nr de ore pe care le aveti de recuperat si ajungeti din nou la punctul zero: nu puteti sa le recuperati pe toate pana expira si apoi sunteti invitati sa platiti un nou abonament. Proprietarii considera ca este OK sa-ti incaseze banii si sa nu-ti ofere serviciul pt care ai platit, nu sunt deloc flexibili si prin atitudinea lor isi alunga clientii, in loc sa-i atraga. O doamna la vestiare se plangea acum 2 zile ca le-a atras atentia ca la bazin este cam frig dimineata si apa este cam rece, si i s-a raspuns ca este decizia ei daca doreste sa mai continue sau nu. In general, daca ai vreo recomandare de facut, nu esti luata in seama (nici macar nu au vrut sa schimbe postul de radio cu muzica din anii 80) sau daca ai nemultumiri esti invitata sa trimiti mesajul la o adresa de email :) de parca receptionistele nu pot transmite mesajul mai departe.Dusurile nu sunt curate, vestiarele insuficente si sala de aerobic este prea mica. Langa receptie cineva fumeaza cu geamurile inchise si usa deschisa spre receptie si desi am cerut politicos sa inceteze pt ca este loc public , nu am fost luata in considerare. Pe scurt, nu recomand, desi instructoarele, cele doua Alexandre sunt foarte dragute si profesioniste.
Alexander Po
Alexander Po4 ani în urmă
Foarte drăguț locul și curat și la duș și în sala de fitness.
Fetele de la recepție te ajuta cu info detaliate.
Atmosfera e foarte liniștită și îmi place ideea de o sală doar pentru femei.
La bazin nu am fost,dar am văzut că au și unul afară.
Dacă locația ar fi mai accesibilă as fi pus și a 5 a stea!
Nicolina Zrzavecky
Nicolina Zrzavecky4 ani în urmă
Sunt supărată! Intru pe pagina Beauty Center și îmi arată că e deschis până la ora 22. Am fost astazi acolo și ce să vezi, bilet pe ușă, cum că centrul este închis în perioada 21 decembrie- 05 ianuarie. Oare de ce nu au menționat acest lucru și pe pagina lor? Nu este lipsă de respect față de clienti?
Urât din partea dumneavoastră !
Claudia Ungureanu
Claudia Ungureanu4 ani în urmă
Relaxare, miscare, rasfat, sport...tot ce vrei: piscina, aquagym, hart sport, slow sport, yoga, coafura, manichiura, cosmetica, masaj...Cel mai complex centru SPA exclusiv pentru femei (Asta e minunat). Bravo!!!
Monica Ioana
Monica Ioana6 ani în urmă
Oaza de relaxare, sala de fitness, piscina in interior si exterior
Locații recomandate