/Suceava/Sala de fitness

Boutique-Hotel Aquarius

Strada Dimitrie Cantemir 19, Câmpulung Moldovenesc 725100, România

Boutique-Hotel Aquarius
Sala de fitness
4.5
400 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHM6+H6 Câmpulung Moldovenesc, România
+40 758 026 534
aquarius-center.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabi Craciun
Gabi Craciun2 ani în urmă
Un loc bine gândit.
Cine vrea un centru SPA cu saună, bazin Jacuzzi, sală fitness, teren sport in aer liber, restaurant și pensiune, nu trebuie să rateze Aquarius din Câmpulung Moldovenesc
Danut Ciresica
Danut Ciresica2 ani în urmă
Hotelul este foarte bine situat, departe oarecum de șoseaua nationala, elegant, bine dotat: cu terenuri de tenis, sala de forță, 2 piscine(atât interioara cât și exterioara) și parcare păzită, gratuita.
Personalul foarte amabil.
Singurul minus ar fi acela ca se aude muzica din parc și trenul la camerele situate pe partea respectivă .

In privința restaurantului, care din câte am înțeles ar fi entitate separată de hotel, as acorda 3 stele pentru mici probleme legate de mâncare.
Am găsit spre exemplu o pietricica pe care am arătat o personalului. Ca o mica consolare mi- au scăzut desertul de pe nota de plată.
Meniul nu foarte stufos, dar mancarea corect gătită.
Eugenia Rotari
Eugenia Rotari2 ani în urmă
Piscina a fost singurul lucru care ne a placut, apa calda, in rest…. Mancarea nu a fost foarte buna, inițial am rezervat o camera, insa cand am vazut cum arata(fara geam in camera, zici ca eram intr un beci) dupa care am luat un apartament, dragut, insa la fel lipsa geamului la dormitor iar in living aveai un singur geam!!
Elena Galbau
Elena Galbau2 ani în urmă
Ne-am simtit foarte bine in acest hotel, personalul este foarte amabil si foarte atent, curatenia ireprosabila, dar nu pot oferi 5 stele, deoarece cand vine vorba de mancare nu prea ai ce sa-ti alegi. Meniul este foarte saracacios si cu multe asa zis "delicatese" ce nu sunt pe gustul tuturor. O alta problema din punctul nostru de vedere este caldura...desi am setat termostatul la 23°, am oprit caloriferele de tot, temperatura crestea mereu la 28,5°, ceea ce este imposibil de suportat. Este adevarat ca toate camerele sunt dotate cu AC, dar pe timpul noptii nu poti dormi cu el deschis.
Oana Filipiuc
Oana Filipiuc2 ani în urmă
Foarte primitor, călduros, un pat foarte comod și o mocheta plăcută sub tălpi. Piscina mare, calda, păcat ca s-a defectat și e nefuncțional bazinul jacuzzi.
Te simți ca acasă și poți reveni cu drag.
Ion Bandarau
Ion Bandarau2 ani în urmă
Totul la superlativ începând de la amabilitatea personalului ,pentru curățenia din hotel , în camere , la piscina și la saune , cat si facilitățile de recreere le consider de punctaj maxim . Mic dejun excelent cu produse de calitate .
H H.
H H.2 ani în urmă
Recomand, servicii de calitate, camere superbe, personalul amabil, mâncarea super gustoasa, de încercat neapărat limonadă cu fructe și gheață 😁
Ninel Solomon
Ninel Solomon2 ani în urmă
Super, cazare de 5 stele cu facilități spa.
Locații recomandate