/Suceava/Sala de fitness

Decathlon

Calea Unirii 20, Suceava 720018, România

Decathlon
Sala de fitness
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M778+GF Suceava, România
+40 330 100 374
decathlon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Andrei Scripcariu
Andrei Scripcariu2 ani în urmă
Eu ințeleg ca imi trebuie certificat verde de vacinare.... dar de ce trebuie paznicul sa fie atat de arogant cu mine doar pentru ca nu sunt vacinat ?😐
Vale Cos
Vale Cos2 ani în urmă
Am înțeles ca trebuie certificatul verde și nu poți întra fără el.dar am cerut sa fiu servit la ușa cum se mai procedează și la alte magazine.mi sa spus ca nu servim nevacinatii
Cornel Avasiloaei
Cornel Avasiloaei2 ani în urmă
Gama variata de preturi, de la produse de unica folosinta pana la cele cu raport optim pret-calitate. Daca alegi gama premium, gasesti produse pe care te poti baza. Good work!
Squalicorax master
Squalicorax master2 ani în urmă
Prețuri foarte bune,am cumpărat papuci de sport în 2015 și încă mă țin în condiție bună,la fel merge și la haine,am o pereche de pantaloni luați în 2020 și aproape au împlinit 2 ani însă sunt în condiție perfectă! Recomand!
Cantece de Chitara
Cantece de Chitara2 ani în urmă
Personalul de pe raioane foarte amabil, dar la casă nu am fost intrebat de cardul de fidelitate, desi vanzatorea a pretins ca da, iar cand i-am intins cardul, mi-a replicat ca este prea târziu.
Andreea Jinga
Andreea Jinga2 ani în urmă
Produse de calitate superioara. Angajați pricepuți si amabili. M-au ajutat de fiecare data cand aveam intrebari despre produse. Pana la finalul anului 2021 au o campanie de reciclare a bateriilor foarte avantajoasa. Recomand! Timp de asteptare la case putin cam mare, iar clientii nu respecta distanțarea sociala.
Petru Burac
Petru Burac5 ani în urmă
Produse de încălțăminte foarte bune la prețuri accesibile. Personalul s-a comportat foarte frumos chiar și atunci când am făcut retur la niște produse.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Decathlon Botosani este foarte jos fata de cel din Suceava...cred ca ce ramane prin tara aduce la Botosani....aceleasi modele si produse de ani de zile...nimic interesant......
Locații recomandate