/Sibiu/Sala de fitness

24FIT Aerobic, Fitness, Nutrition Academy

Calea Poplăcii 44, Sibiu 557260, România

24FIT Aerobic, Fitness, Nutrition Academy
Sala de fitness
4.9
181 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4GJ+65 Sibiu, România
+40 746 226 487
24fit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–21
Marți: 16–21
Mirecuri: 16–22
Joi: 16–21
Vineri: 15–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Lazea
Ramona Lazea2 ani în urmă
NU RECOMAND DELOC DAR DELOC.ITI IAU BANIIiii SI DUPA EI PLEACA IN CONCEDIU .24 Fit 👎Oricine intelege ca trebuie sa aiba concediu dar din 7 zile sau facut 3 săptămâniiii !!!
Ioana Ciupe
Ioana Ciupe2 ani în urmă
Iubesc tot ce înseamnă 24Fit și cu asta cred ca am spus totul! Este cea mai buna alegere pe care am făcut-o! Mulțumesc pentru răbdarea pe care o aveți cu noi și pentru toate sfaturile voastre !
❤️😘🤗
Bianca Lazureanu
Bianca Lazureanu2 ani în urmă
O echipa profesionista care se ocupa in cel mai mic detaliu de tine. Am urmat un program de slabit pt 40 zile si sincer, nici macar nu speram la rezultatele obtinute. Felicitari Silvia, Paul si intregii echipe 24fit, sunteti cei mai tari! Recomand cu mare drag oricui isi doreste sa invete traiasca sanatos.
CristinaMaria Husariu
CristinaMaria Husariu2 ani în urmă
24 FIT a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am luat-o... De ce? Pentru că este singurul loc unde am învățat că și EU POT reuși în ceea ce îmi propun. Programul mi s-a potrivit de minune, am avut parte pe lângă efortul depus de susținere, încurajări și bună dispoziție.... de oameni implicați, care au dat dovadă de profesionalism, seriozitate, dăruire.
Programul nu este o dietă, este un stil de viață sănătos....24FIT este o alegere potrivită pentru toți cei care își doresc CU ADEVĂRAT SCHIMBAREA.
Și eu am învățat aici ...că se poate!!!!! Așa că voi continua....
MULȚUMESC pentru că mi-ați întins o mână, atunci când aveam cel mai mult nevoie !!!!!
Istina Dancu
Istina Dancu2 ani în urmă
Cea mai super sală de sport din Sibiu, cu cei mai buni și minunati antrenori. Eu vă multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi și sunt super mulțumită de rezultatele obținute în programul de slăbit. ❤
Mă bucur din suflet că am ales să îmi schimb stilul de viață alături de echipa 24FIT. Iubesc sportul de cand vin la voi.
❤❤❤❤
Alexandra Roman
Alexandra Roman2 ani în urmă
Experiența cu voi mi-a schimbat părerea despre sport, concepția despre nutriție, sentimentele legate de dietă, într-un cuvânt, viața 😅 deși e puțin peste un an de când lucrăm împreună, corpul meu arată complet diferit. M-ați învățat ce înseamnă răbdarea și perseverența, deși trăiam cu ideea că e imposibil. Nu v-aș da pentru nimeni și nimic! ❤️
Camelia Blezu
Camelia Blezu2 ani în urmă
Recomand cu încredere sprijinul acordat de SILVIA ȘI PAUL au avut si are un aport maxim asupra tuturor celor care i-au cunoscut atât fizic cât și psihic
Constantin Stegaru
Constantin Stegaru2 ani în urmă
O sală de FITNESS, discriminatorie, zic eu..nicăieri nu am intalnit o astfel de sala unde sa fie doar pentru persoane de sex feminin...cel puțin cand am hotarat sa ma înscriu afara erau mai multe doamne care au specificat profilul si destinația...Dacă este o eroare, regret nespus confuzia. O zi mirobolanta!
Locații recomandate