/Sibiu/Sala de fitness

Future Training

Șoseaua Alba Iulia 6, Sibiu 550018, România

Future Training
Sala de fitness
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VR+56 Sibiu, România
+40 740 911 980
future-training.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Cernejenco
Constantin Cernejenco2 ani în urmă
Un adevarat profesionist.
In doar o luna si jumatate de la o operatie de menisc am putut sa revin pe terenul de tenis datorita recuperarii facute aici.
Recomand cu incredere
Adelina Vasilescu
Adelina Vasilescu2 ani în urmă
Dupa 3 luni de mers constant la sala pot spune ca sunt foarte multumita de rezultate. Personalul este foarte atent la nevoile fiecarui client punand accent atat pe rezolvarea problemelor de sanatate, cat si pe imbunatatirea aspectului fizic si obtinerea rezultatelor dorite.
Felicitari!!! 👏 The best 👍🔝
Mihai Gri
Mihai Gri2 ani în urmă
Recomand!!! Profesionisti in recuperare: oamenii din staff stiu ce fac. Rezultate peste asteptari!!!💪👍
Deyu993
Deyu9934 ani în urmă
Instructor cu experienta si multa pasiune pentru ceea ce face! Locatie superba curata si noua. Echipamente noi si excelente. Ideea de a fi singur in sala doar tu cu instructorul este una excelenta, nu trebuie sa astepti dupa lume care deja lucreaza la aparate. Instructorul este atent tot timpul la tine la ce faci si cum faci. Recomand cu incredere!
Diana-Maria Oancea
Diana-Maria Oancea4 ani în urmă
Sală nouă, echipamente noi, perfecte pentru noi ambiții, iar antrenamentele cu antrenor personal garantează rezultatele dorite.
Am fost plăcut surprinsă de mediul prietenos, implicarea și devotamentul antrenorului personal și rezultatele fiecărei ședințe. Lucrezi corect sub îndrumare și cu ajutor tot timpul.
Recomand cu drag!
Alexandru Maximovici
Alexandru Maximovici2 ani în urmă
Pot spune ca după o operație la menisc m-am recuperat perfect , recomand aceasta sala care este foarte frumos amenajată și cu un personal de nota 10, foarte primitori și respectuoși care te ajuta in orice moment
Teo Cozos
Teo Cozos2 ani în urmă
The best you can get!
Sala de fitness iti este dedicata doar tie si antrenorului tau personal, aparatele sunt noi, iar locatia este noua si curata. Sunt atenti la tot ceea ce clientul are nevoie pentru ca antrenamentul sa decurga in cele mai bune conditii.
Antrenorul personal este profesionist, foarte implicat in ceea ce face, atent pe tot parcursul antrenamentului, ca exercitiile sa fie executate corect. Personalizeaza programul de antrenament dupa tinta fiecaruia, ofera sfaturi de nutritie, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit de tine... iar rezultatele se vad dupa fiecare antrenament.
Recomand cu drag si incredere!
Basaraba Mihai
Basaraba Mihai2 ani în urmă
O sala foarte bine aranjata și curata, cu personal bine instruit pe toate planurile(antrenamente diversificate + plan de dieta pentru pierderea kg în plus sau întreținerea masei musculare), felicitări, țineți-o tot asa!! 🥇👏
Locații recomandate