/Prahova/Sala de fitness

SUM OF US

incinta Hotel, Șoseaua Vestului nr 31, Ploiești 100486, România

SUM OF US
Sala de fitness
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXWV+88 Ploiești, România
+40 728 477 590
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Visan Oana Maria
Visan Oana Maria2 ani în urmă
Sum of us e unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, pt mine! Pt ca aici, sunt cel putin 3 dintre cele mai frumoase Suflete pe care le.am intalnit : Alexandra, Elena si Marius.
Acesti oameni minunati, pasionati si profesionisti au capacitatea de a te potenta sa ajungi "ACASA", adica in acel Corp cu care tu sa faci Pace, in care sa tu sa TE IUBESTI SI SA TE ACCEPTI NECONDITIONAT! Iar prin acest lucru, atat de banal aparent, Mintea si Sufletul tau se Deschid, se Vindeca si se Lumineaza.
Pt ca legatura dintre Corp si Minte este una inseparabila, la fel cum Noi ca fiinte nu putem sa ne delimitam de Mediul in care traim, de Oamenii cu care interactionam ..iar cei de la SUM OF US..stiu asta!
Pt ca DA, suntem si noi..SUM OF US!
EV Resurse Umane
EV Resurse Umane2 ani în urmă
"Sum of us" sau, altfel spus, o mana de oameni profesionisti si pasionati care stiu sa-ti daruiasca sanatate, bucurie, incredere!
Ma bucur sa-i fi intalnit si sa fac parte din comunitatea lor! Felicitari si admiratie pentru tot ce faceti!
Manolache Olivia
Manolache Olivia2 ani în urmă
Când simți cu adevărat ce este benefic pentru corpul tău, când alegi conștient si responsabil pentru tine, atunci alegi cu siguranța SUM OF US.
La SUM OF US am cunoscut ce minunat este sa îți asculti corpul, sa îți cunosti și sa îți accepti limitele, sa îți exersezi disciplina, sa îți depășești limitele și sa trăiești in fiecare zi in armonie!
GO FOR SUM OF US!
Adriana Ionita
Adriana Ionita2 ani în urmă
O echipa minunată, cu oameni foarte bine pregătiți, plini de energie, atenti si foarte voioși.
Multă voie buna, mișcare sănătoasă si optimism.
Felicitări!
Irina Croitoru
Irina Croitoru2 ani în urmă
Super studio! Relaxare, oameni faini cu vibe bun și profesionalism🥰
Alexandru Bacu
Alexandru Bacu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Eticheta „sală de gimnastică” sau „studio” nu face dreptate, așa cum numele spune că este o sumă, o sumă a formatorilor săi - și veți fi greu de găsit persoane mai grijulii și mai profesioniste - și, de asemenea, o sumă a acesteia membri - acționează într-adevăr ca o comunitate 🙏

Pe lângă toate aspectele tehnice ale exercițiului fizic și ale diverselor clase (yoga, pilates, kettlebell, mobilitate), cel mai prețios lucru pe care îl puteți obține de aici este pasiunea pentru mișcare și pentru propriul corp.

Aveți o șansă, încercați una dintre cursurile lor gratuite și poate vă veți bloca.

(Original)
The label "gym" or "studio" doesn't do it justice, like the name says it's a sum, a sum of its trainers - and you will be hard pressed to find individuals more caring and professional - and also a sum of its members - it truly acts like a community 🙏

Besides all the technical aspects of exercising and of the various classes (yoga, pilates, kettlebell, mobility) the most precious thing you can get from here is a passion for movement and for your own body.

Take a chance, try one of their free classes and maybe you will stick around.
Misma Isabela
Misma Isabela2 ani în urmă
Sebastian Hasan
Sebastian Hasan2 ani în urmă
Locații recomandate