/Mures/Sala de fitness

Koronka

E60 397 H, Târgu Mureș 547367, România

Koronka
Sala de fitness
4.2
378 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GJ68+49 Târgu Mureș, România
+40 771 007 230
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
HEduGuide HEduGuide
HEduGuide HEduGuide2 ani în urmă
Mincinoși, nesimtiti si cam atat putem spune. Scrie un lucru pe site si apoi dupa ce platesccu cardul online ma suna si explica ceva politici cum ca comanda minima e 85 de lei pe site apare 35. Nesimtiti. Sa va fie rușine
Catalin Nikora
Catalin Nikora2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa.. Începând de la camerele unde te poți odihni pina la restaurantul unde poți servi mâncare delicioasa! Personalul foarte atent și amabil.. Recomand cu mare drag!
Viorel Baciu
Viorel Baciu2 ani în urmă
Locație extraordinara de la spatiile de cazare pana la personalul foarte amabil și mâncarea extraordinar de gustoasa. Felicitări.
Daniel Coman
Daniel Coman2 ani în urmă
Este o.locatie excelentă, cu multe feluri și sortimente de mâncare și deserturi preturi pentru toate buzunarele .
Va recomand cu mult drag merita 👍🤗🤝
Alexandru Justin Cotop
Alexandru Justin Cotop2 ani în urmă
Bună ziua încerc să sun la nr de telefon dar zice că nu este alocat. Puteți să-mi dați niște informații dacă este sau nu deschis la piscină. Mulțumesc.
Cristian irimie
Cristian irimie2 ani în urmă
Personal foarte amabil!
Bucătărie excelentă!
Skyfall
Skyfall2 ani în urmă
Ospitalieri, atenti, servicii de calitate!
Adelina-Dora Madinca
Adelina-Dora Madinca2 ani în urmă
Incep prin faptul ca nu inteleg oamenii care dau note maxime acestei pensiuni, in timp ce scriu doar ca paturile sunt incomode. Intr-adevar, saltele patului sunt total incomode! Trecand peste paturi, cea mai mare problema pe care am constatat-o la romani este ca nu se uita la igiena, mie personal minse pare cea mai importanta! Sunt curioasa, la ce se uita ei, oare, cand fac un review unei pensiuni? Curatenia din baie lipsea cu desavarsire! Cel mai tare m-a deranjat faptul ca am sesizat aceasta problema la receptie (am plecat in oras la masa, timp in care i-am sunat si i-am rugat sa se faca curatenie in camera, specificand mai ales in cabina de dus). A spus ca nu este nici o problema, se vor ocupa de asta. Cand ne-am intors de la masa (aproximativ o ora si jumatate mai tarziu) singura schimbare in camera erau prosoapele curate lasate pe patul aranjat. Atat! Cabina de dus era perfect uscata, nici un fel de curatenie in baie. Asternuturile, nici alea nu stiu cat de curate erau...ele asa pareau initial.
Imi pare rau ca nu am apucat sa pozez colonia de furnici care a atentat la o ciocolata desfacuta si lasata pe mobila.
Plasele de tantari lipsesc in totalitate de la geamuri, am primit camera cu 5 musafiri pt care am fost nevoiti sa cumparam aparat pt tantari.
O alta problema care nu este mentionata nicaieri, este ca in piscina se tin cursuri de inot pt copii intre orele 09:30-11:00, cu un profesor care depaseste limita decentei de decibeli. Nu este deloc placut ca intr-o dimineata din concediu sa iti fie acoperita de tipete! Si nici sa servesti micul dejun la terasa de langa piscina (micul dejun se serveste pana la ora 11:00), nu e placut sa iti intre cu noduri printre tipete. La restaurant am comandat o ceafa de porc si am rugat sa fie fara zgarciuri sau altceva in cazul in care nu au o bucata buna de ceafa. Am primit o bucata de ceafa complet necomestibila fiind plina de zgarciuri. Am dat-o inapoi asa cum am primit-o…
Wi-fi-ul exista, este doar de prezenta, avand camera langa routerul de pe hol, totusi nu mergea aproape deloc.
Mobila din camera este jumatate noua, jumatate veche, personalul amabil si dragut dar nu destul cat sa compenseze cu restul problemelor mai importante.
Camerele de pe spate au geamurile spre piscina (nu uitati de cursurile de inot!), camerele de pe fata, majoritatea au un balcon comun, in care se afla unitatile exterioare ale aerelor conditionate (1 unitate pt 2 camere) daca vecinul porneste aerul conditionat si tu vrei sa stai cu usa deschisa, nu se poate pt ca toata caldura intra la tine in camera!
Iar gandacul care se plimba linistit prin camera in ultima zi, a fost cireasa de pe tort. Este totusi o pensiune clasificata la 3 stele, poate nu am reusit eu sa le gasesc pe toate...
Din pacate inca nu am ajuns la nivelul la care curatenia si igiena nu trebuie platite, ar trebui sa existe la orice cazare indiferent de pret.
Partile bune: parcare mare, piscina curata si incalzita, meniu variat al restaurantului, camerele sunt destul de silentioase in sensul ca nu auzi nimic de la vecini prin pereti.
Locații recomandate