/Mehedinti/Sala de fitness

SPA-CLISURA-DUNARII

DN57 98, Eșelnița 227195, România

SPA-CLISURA-DUNARII
Sala de fitness
4.7
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P936+9R Eșelnița, România
+40 726 159 312
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Elena Cucos
Elena Cucos2 ani în urmă
Nu stiu cum sunt altii dar eu nu merg sa caut defecte. Pur si simplu aveam nevoie de un loc unde sa dormim intr-o seara si desi puteam alege dintr-o multime de pensiuni stelate de pe langa Bai am ales Spa Clisura Dunarii din doua motive: voiam sa cheltuim tichetele de vacanta scadente si voiam sa aiba sauna. Ei bine, dupa 400km de condus am ajuns tarziu, pe la 20.30 dar gazdele ne-au lasat si pe noi sa ne bucuram de sauna umeda, uscata si un pic de piscina. Nici nu stiti cat de bine am dormit. Restul bazaconiilor despre care spun unii, ca e dusul nu stiu cum, ca nu are cadita de dus, arhitectura, etc...Bai, astia, voi distrugeti turismul, ramaneti in garsoniera voastra!
Adrian Betiu
Adrian Betiu2 ani în urmă
Totul la superlativ. De cate ori am venit in acest loc minunat am fost primiti de oameni deosebiti. Un spa care detine o piscina impecabil de curata si cu o apa calda, un jacuzzi relaxant si doua saune: una uscata si una umeda. Camerele sunt de asemenea foarte curate si calduroase! Pe langa acestea se mai gaseste un bar cu preturi foarte acceptabile, o sala de mese foarte mare pentru cei cazati, dar si un foisor rustic cu gratar! Mergeti si nu veti regreta un minut! Respect pentru toate conditiile!
Ana Vicol
Ana Vicol2 ani în urmă
Pensiune excelenta, un centru spa minunat, curatenie. Gazdele sunt foarte primitoare .La cerere gatesc pentru musafiri mancare ca la mama acasa.
Popescu Mirela
Popescu Mirela2 ani în urmă
Super frumos. Proprietari sunt foarte amabili. Foarte curat.
Laurentiu Lulu Toacsen
Laurentiu Lulu Toacsen2 ani în urmă
Foarte ok, spaul este perfect, camerele curate, apa calda, sauna perfecta, curatenie, totul e frumos, gazdele foarte primitoare.
Roxana Bosomete
Roxana Bosomete2 ani în urmă
Un loc pentru relaxare numai bun și pentru copii! Patroni oameni de nota 10 ! E locația unde noi mergem de 2 ani atât vara cât și iarna ❤️ Ne vedem data viitoare!
Florentin Bumbel
Florentin Bumbel2 ani în urmă
Este ok în mare. Nu sunt măsuțe la șezlonguri și trebuie sa ții pe jos telefon, tigari, băuturi. Taxa de întrare este doar pt 5 ore. Nu se accepta din exterior decât mâncare, fără prăjiturele, cornuri, ....
Alina nicoleta
Alina nicoleta2 ani în urmă
O super locatie cu gazde minunate.
Apa la piscina incalzita, sauna umeda si uscata,bar, jacuzzi cu apa schimbata zilnic.
Dragi gazde...va recomand din suflet!
Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra!
Locații recomandate