/Iasi/Sala de fitness

Sexyavocado | Yoga In Iasi

Strada Rojniță nr.5, Iași 700309, România

Sexyavocado | Yoga In Iasi
Sala de fitness
5
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
5J64+M2 Iași, România
+40 787 526 121
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Comorasu Adina
Comorasu Adina4 ani în urmă
Recomand cu caldura sexyavocado, pe langa atmosfera superba creata de acesti doi omuleti frumosi Silvia si Valentin, pleci acasa cu o stare de bine atat fizica cat si emotionala ( si uneori cu febra musculara :)) ). Apreciez foarte mult calitea serviciilor pe care le ofera, pasiunea pe care o pun in fiecare ora de yoga si umorul folosit care cu siguranta este binevenit.
Ines Nerina
Ines Nerina5 ani în urmă
Datorita acestor oameni minunati care au lucrat cu mine, am reusit sa imi imbunatatesc stilul de viata, am invatat sa iubesc sa mananc echilibrat. M-au ghidat atent in demersul meu de a creste masa musculara cu un plan personalizat, iar dupa foarte putin timp rezultatele au inceput sa se vada. Orele de yoga sunt efectiv o infuzie de energie si binefacere. Nu am suficiente cuvinte sa le multumesc pentru tot si ii recomand cu toata inima!
Paul Carcea
Paul Carcea5 ani în urmă
Prima data cand ne-am intalnit a fost acum aproximativ 1 an si 6 luni. Imi aduc aminte ca m-a intrebat mama daca sunt curios sa fac yoga si am spus ca as vrea sa incerc. Incet-incet am inceput sa ii cunosc mai bine pe Silvia si Valentin, inca de pe atunci mi-a placut foarte mult compania lor.Am avut de invatat de la ei foarte multe lucruri, in principal cum sa mananci sanatos, sa ai mese echilibrate, drept urmare, eu am slabit aproximativ 9kg de grasimi si dupa am inceput sa pun masa musculara, am mai multa energie pe parcursul zilei si am dobandit o claritate foarte mare in gandire.Mi-am dezvoltat si abilitatile de comunicare si relationare care consider ca inseamna foarte mult.Am inteles si am observat ca in comunitate este mult mai usor sa evoluezi pentru ca ai pe cineva care sa te sprijine si sa te indrume, in acest sens,Silvia si Valentin au fost un sprijin pentru mine.Imi place extraordinar de mult sa frecventez acest loc pentru ca imi plac foarte mult oamenii din aceasta comunitate, atmosfera placuta si orele de yoga.Ii recomand ca oameni si recomand conceptul foarte fain pe care l-au creat, deoarece te ajuta sa obtii acel stil de viata sanatos, echilibrat si energic.
Mihaela P.
Mihaela P.5 ani în urmă
Ii recomand cu mare căldura! Valentin si Silvia sunt doi tineri inimoși si entuziasti care si-au propus sa ne împărtășească cit mai multe informatii despre yoga si nutritie. Si o fac foarte bine! Informatiile si suportul lor sunt benefice tuturor celor din comunitatea sexyavocado!
Elena carcea
Elena carcea5 ani în urmă
Lucram cu acesti doi copii minunati de mai bine de un an si jumatate.Prin natura meseriei mele,am interactionat cu sute de oameni dar, foarte rar mi-a fost dat sa intilnesc persoane ( mai ales la aceasta virsta) atit de responsabile,de calde ,de pozitive. Orele de yoga sunt chiar minunate ...te "repara" fizic dar mai ales te incarca emotional.Orele de nutritie,dupa cum se spune " scurt,clar si la obiect" te determina sa devii un pic mai echilibrat si mai sanatos.In minunata comunitate pe care au creat-o in jurul lor invatam sa ne depasim limitele,invatam sa mincam sanatos,invatam sa meditam si sa ne relaxam.Ce poti sa vrei mai mult ?! Pentru toate acestea multumim Valentin,multumim Silvia !!!! Si dragilor,toti cei care cititi lucrurile acestea haideti sa experimentati impreuna cu noi ! Aveti curaj si garantat nu va fi loc pentru regrete.
Oana Cristescu
Oana Cristescu5 ani în urmă
Oaza de liniste dupa rutina zilnica 😊
Doi oameni minunati care ne intampina intotdeauna cu zambetul pe buze si cu o energie deosebita.
Am invatat aici sa imi depasesc anumite limite si ma motiveaza acest lucru.
Recomand cu drag tuturor celor care isi doresc "acel ceva" potrivit atat pentru trup,cat si pentru minte si spirit ! 👍
Maria Isabelle
Maria Isabelle5 ani în urmă
Armonie, spirit inaltator, iubire de aproapele si acel sentiment de a fi TU intr-o oaza de liniste cum rar mai gasesti in lumea in care traim. Recomand din toata inima!
Locații recomandate