/Hunedoara/Sala de fitness

Conacul Archia

Strada Zăvoi, Deva 330001, România

Conacul Archia
Sala de fitness
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWW4+75 Deva, România
+40 735 886 130
conacularchia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laurentiu buzenchi
Laurentiu buzenchi2 ani în urmă
O locație deosebita cu parc, piscină, grajduri pentru niște cai minunați și un restaurant la care nu concordă prețurile cu calitatea produselor!
Andreea Craciun
Andreea Craciun2 ani în urmă
5 stele pentru experienta de calarie în padure. A fost minunat! Mult mai bine decât ma asteptam, iar caii, superbi!
Popescu Cosmin
Popescu Cosmin2 ani în urmă
Locatia e destul de placuta. Camerele sunt de nota 10. Mancarea a fost foarte buna, iar personalul foarte amabil.
Am dat doar 4 stele doarece la televizorul din camera mea, din peste 100 de posturi tv, doar aproximativ 10 puteau fi vizionate.
Desi nu ma prea uit la tv, la cat costa o camera la Conacul Archia, cred ca puteau plati un abonament mai scump, care sa-ti ofere mai mult de 10 programe tv. Daca va ajuta sa identificati camera mai usor, aceasta avea denumirea "hulubarie", camera 9, et.2.
Idris Lacme
Idris Lacme2 ani în urmă
Daca vrei sa evadezi sau sa fugi de agitatie este locatia perfecta, este retrasă, liniștita și atmosfera este deosebita. Camerele sunt spatioase si cu tematica. Meniul restaurantului este variat, iar mancarea este gustoasă. Fetele de la recepție sunt foarte drăguțe, iar ospătarii atenți la nevoile clienților. Vom reveni cu siguranță!
Bianca-Georgiana Dumbrava
Bianca-Georgiana Dumbrava2 ani în urmă
Am prins o seară aici (în camera Tradițional) și ne-a plăcut extrem de mult, chiar dacă a plouat aproape 80% din timp și nu ne-am putut bucura de piscină și de căluți. Punctez, pe scurt:
-mâncarea absolut excelentă;
-foarte curat în cameră;
-mi-a plăcut ideea de camere tematice;
-camerele se bucură de halate și papuci (recomand aici un pic mai multă atenție la doamnele care fac curat - au lăsat pe scaune preșurile de pe jos, au lăsat o singură pereche de papuci);
-produsele din baie sunt produse Rituals (big like);
-mic-dejun bogat și complet;
-personal amabil, proprietarul e tot timpul prezent (arată o implicare absolută).

Tare frumos domeniul, bravos!
Hotel Oxigen Poiana Mărului
Hotel Oxigen Poiana Mărului2 ani în urmă
O experienta plăcută, chiar dacă am stat doar o zi și nu ne-am putut bucura de piscina și de căluți. A plouat tot timpul. Locația super ok, mult bun gust, atenti la detalii, chiar dacă umbra timpului si-a lăsat amprenta. Si ma refer la lemnul de la balustrade geam care era decolorat/decojit de soare, se poate reface relativ ușor. Problema cu acoperiș în camera flori de câmp, alte mici chestii peste care poți trece fără probleme, dar la 500lei camera trebuie sa fie impecabil. Una peste alta, probabil e cea mai buna cazare din Deva. Vom reveni când ne putem bucura si de piscina. Succes în continuare!
Ioan Moldoveanu
Ioan Moldoveanu2 ani în urmă
Pensiunea este una comună care cred ca nu poate avea mai mult de 3* și jumătate... Pentru 4* sau margarete o salvează, poate, faptul ca are un program ecvestru...
Este așezată intr-o zonă cumva "defavorizată", care nu oferă foarte mult peisaj...
Obiectivele de vizitat in zonă sunt Sarmisegetusa, Parcul National Retezat, Castelul Corvinilor (nu recomand pierderea de vreme acolo!), manastirea Prislop, Biserica de la Densuș.
Camerele sunt spațioase, personalul amabil. Mic dejunul este unul comun, pentru prețul cerut, cu produse de Lidl... Cafeaua, daca este de la expresor, este un dezastru...trebuie cerută la bar...
Una peste alta, prețul este cam piperat, in comparație cu al altor pensiuni, poate mai de calitate.
Gest formee
Gest formee2 ani în urmă
Ospătărița fără chef de munca și servire, păcat că locația este super, merita dedicație mai multă pentru serviciile de restaurant
Locații recomandate