/Hunedoara/Sala de fitness

Festivalul de zbor cu parapanta Magura Uroiului

DJ700A 64, Simeria 335900, România

Festivalul de zbor cu parapanta Magura Uroiului
Sala de fitness
4.6
544 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V27V+46 Simeria, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rudolf Hanzelik
Rudolf Hanzelik2 ani în urmă
Privire spectaculoasă, Vizitat pentru prima dată în primăvara lui 2003 și din nou în Ianuarie 2022. Măgura Uroiului este un con vulcanic stins, un stratovulcan, care are vârful la cota 380+ metri asupra nivelului mării. Pe vârf se poate ajunge pe jos sau cu autovehicolul prin intermediul unui drum de pământ, pe vârf se află o pistă pentru decolare cu parapanta.
Anghelache Ioan-Marius
Anghelache Ioan-Marius2 ani în urmă
Panoramă superbă! Rezervație naturală!
Tiberiu Bociat
Tiberiu Bociat2 ani în urmă
Un festival extraordinar, într-un loc cum nu se putea mai bine ales. Am fost impresionat de participarea unor echipe de reconstituire istorică din mai multe locuri din Romania și chiar din Roma!!!
Mâncarea putea fi mai bine aleasa temei. Nu vreau sa fiu naționalist, dar este un festival despre daci și romani. Daca Ajungeți in zona, chiar daca nu este vreun eveniment, merita cu prisosință sa urcați și să vă bucurați de un apus de soare senzațional
Cornel Ovidiu
Cornel Ovidiu2 ani în urmă
Dacfest.O lecție de istorie veritabilă.
Simona sabadus
Simona sabadus2 ani în urmă
Locul e superb. Pământ dacic, plin de istorie. Loc perfect de campare. Ideal pentru off road, parapanta.
Vali Cornea
Vali Cornea4 ani în urmă
Anul viitor în iulie ar trebui să ajungeți la DacFest care se tine pe dealul de la Măgura Uroiului.Participantii reânvie obiceiuri dacice și romane prin scenete și în costume din perioada respectivă.Se pot cumpăra obiecte decorative deosebite,bijuterii și altele.
Andrei Faur
Andrei Faur5 ani în urmă
Am dat 5 stele pentru locatia naturala. Cat despre eveniment, lasa de dorit... A fost anuntat cu surle si trambite, dar am fost dezamagit. Evenimentul daca merita maxim 2 stele. Organizare haotica, line-up destul de slab, amenajare aiurea. De ce nu s-a luat ca model festivalurile mari din Romania? Electric Castle, spre exemplu. Ok, e festival cu traditie, dar daca nu risti, nu castigi! M-am bucurata in schimb de peisaj
Daniel Turcan
Daniel Turcan2 ani în urmă
Se vede frumos de pe autostrada.
Locații recomandate